reklama
Liza
Fanka BB :)
Ciesz się tymi chwilami jeszcze bez maluszka, korzystaj i odpoczywaj. Zanim się obejrzysz maluszek będzie z wamiJest tu jeszcze ktoś kto czeka na poród w najbliższych tygodniach? Ja jestem w 38+6 tygodniu i siedzę jak na szpilkach. Codziennie skurcze i bóle brzucha, rozwarcia zero.... chyba trochę jeszcze poczekam na swój poród ;(
Witaj. Urodzilas? Ja jestem 36+3Jest tu jeszcze ktoś kto czeka na poród w najbliższych tygodniach? Ja jestem w 38+6 tygodniu i siedzę jak na szpilkach. Codziennie skurcze i bóle brzucha, rozwarcia zero.... chyba trochę jeszcze poczekam na swój poród ;(
Dalej czekamWitaj. Urodzilas? Ja jestem 36+3
O ja... A to Twoje pierwsze dziecko? No ja mam takie przepowiadające, bo dziwnie boli mnie brzuch kuje i przestaje i tak na zmianęDalej czekamDziś w nocy, koło 1 obudziły mnie skurcze na tyle bolesne, że myślałam: "TO JUZ JEST TO!!", ale po 4 godzinach przeszło i dalej cisza ;(
Drugie. Pierwszy poród miałam wywoływany i wiem że to dziwne ale to było 7 lat tam ui kompletnie nie pamiętam tego jak się czułam podczas skurczy i porodu. Więc teraz mimo tego, że to druga ciąża jestem zielona...O ja... A to Twoje pierwsze dziecko? No ja mam takie przepowiadające, bo dziwnie boli mnie brzuch kuje i przestaje i tak na zmianę
I co masz synka czy córeczkę? A co będzie teraz? To na kiedy masz termin porodu?Drugie. Pierwszy poród miałam wywoływany i wiem że to dziwne ale to było 7 lat tam ui kompletnie nie pamiętam tego jak się czułam podczas skurczy i porodu. Więc teraz mimo tego, że to druga ciąża jestem zielona...![]()
Pierwszy był syn, teraz liczyliśmy na córkę Ale tez trafił się chłopakI co masz synka czy córeczkę? A co będzie teraz? To na kiedy masz termin porodu?
My córeczkę Ja mam termin na 18 czerwcaPierwszy był syn, teraz liczyliśmy na córkę Ale tez trafił się chłopakA termin na 28 maja. A Ty będziesz mieć dziewczynke czy chłopca?
reklama
Liza
Fanka BB :)
Rodziłam 3 razy, i jak poród nadejdzie będziesz wiedziała że to jużDrugie. Pierwszy poród miałam wywoływany i wiem że to dziwne ale to było 7 lat tam ui kompletnie nie pamiętam tego jak się czułam podczas skurczy i porodu. Więc teraz mimo tego, że to druga ciąża jestem zielona...![]()
Podziel się: