reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

120ml to o wiele za duzo jak dla tak małego dziecka , przeciez on ma dopiero 6 dni, a pojemność jego żołądeczka nawet tyle nie ma,120ml jedza maluchy w 2-3 miesiacu życia, mój też tak jadł jak andrew maluszek i było ok

Ostatnia edycja:
reklama
położna jutro przyjdzie to się dowiem co i jak...
LIZA chodzi o mm:-Dja nie karmie piersią
wogóle ale Franuś jest oryczały...jaaaaa....mówie wam...czasami to głowa mi pęka haha:-)
trzeba to przeżyć....

andrew88 mój synek też strasznie daje mi popalic ,płaczek z niego niesamowity, wczesniej był grzeczniejszy, tłumacze to sobie tym, ze ida mu zabki i rozszerzam mu tez diete a on jadł by tylko mleko, nic innego nie chce :baffled: a ile Franuś waży? wyglada na pulchniutkiego maluszka, więc może dlatego czesto domaga sie jedzonka :-) słodki jest:-) mój synek na poczatku gdy sie urodził nie chciał wogole jesc , musielismy dłuzej zostac w szpitalu bo waga mu bardzo spadała ( waga urodzeniowa 3, 300kg), po miesiacu zaczał dopiero chetniej jesc i w chwili obecnej wazy 8, 5kg, wiec to duzo jak na 5miesiecy, i tez karmie cały czas mlekiem modyfikowanym, z karmieniem naturalnym niestety nam nie wyszło

olenka mały miał 3840 więc nie mały haha:-D
narazie zjada 60 ml i zobaczymy jak będzie później...a dziewczyny atak troche z innej beczki...jak długo jest okres oczekiwania na becikowe??

A tak wogóle to Wam zazdroszczę, że macie juz maleństwa przy sobie. Też bym chciała, ale jeszcze nic, a nic nie wskazuje na to, żeby mały chciał się zobaczyć z mamusią:(

A tak wogóle to Wam zazdroszczę, że macie juz maleństwa przy sobie. Też bym chciała, ale jeszcze nic, a nic nie wskazuje na to, żeby mały chciał się zobaczyć z mamusią:(

kochana spokojnie..jeszce troszeczkę...te 2 tyg to ci zlecą raz raz :-D
mąż dzisiaj pojechał załatwić becikowe no i jestem ciekawa kiedy dostaniemy...nie ukrywam, że się przyda;-)po za tym powiedzcie mi czy któraś z was starała się o zasiłek rodzinny??? jeśli tak to jak brałyście papiery o zaświadczeniu o dochodach to z którego roku ???bo z tego co wiem bierze się za poprzedni rok a baba kazała wpisać w urzędzie mojemu mężowi 2009r i mnie to lekko zdziwiło ;/

reklama
sylwunia0071 ty jesteś jeszcze przed terminem,więc w sumie fajnie się czeka, a ja jestem zaledwie 4 dni po i dalej nic się nie dzieje-prócz mojego coraz to gorszego samopoczucia ... :-(

Do góry