reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

reklama
Mam nadzieję, bo ja już dosłownie wyglądam jak ciężarówka! Spuchłam strasznie... i ja się nie toczę, ja się turlam:-)
I zaczęłam się zastanawiać nad tą Nikolką, wszyscy mi odradzają to imię... strasznie dużo Nikoli już jest itd itp...:-(

kochana nie sluchaj innych jak tobie sie to imie podoba to niech takie zostanie,mi kazdy Alana odmaiwal,ale to moje dziecko i nie pozwolilam rzdzic sie:D

kochana nie sluchaj innych jak tobie sie to imie podoba to niech takie zostanie,mi kazdy Alana odmaiwal,ale to moje dziecko i nie pozwolilam rzdzic sie:D

Hehe nie słucham;D Szczerze to nawet nie wiem jak miałabym inaczej ją nazwać, spośród wybranych przeze mnie imion M zgodził się tylko na to, reszta mu się nie podobała:-D

Daffodill, a dziekuje bardzo i wzajemnie. Zeby Juleczka zdrowo rosla! Zaraz zacznie chodzic, wiec mamusia bedzie musiala miec oczy dookola glowy, piekny okres! :)

niom piekny dla niej i dla mnie pozyteczny! nabiegam sie z ania i moze w koncu schudne! bo ja caly czas wygladam jakby miala na dniach rodzic:p

ciekawe jak tam Marteczka:)

madziulek30 pieknie ci to napisala Giov7!
choc u mnie nie wiadomo co to za infekcja byla.. dostalam Gynalgin ktory bralam a pozniej okazalo sie ze nie pomogl i dostalam znow cos ale juz nie wzielam!
balam sie! zmienilam gina i drugi nic nie zauwazyl!
a w moncu na tych tabletkach pisze ze stosowac juz w ostatecznosci! dlatego tak bardzo sie balam!

Ostatnia edycja:
reklama
ja szukałam od razu dla chłopca ;P Każdy (nawet obce osoby) mówił mi od początku, że to będzie chłopak, bo niby "nie wyglądam na dziewczynkę" :-D Tak samo w mojej rodzinie. Każdy stwierdził, że nawet nie mam co szukać imienia dla dziewczynki, bo i tak dziewczynki nie będzie. Ja sama też wiedziałam, że to chłopak i jak widać nikt się nie pomylił. Teraz już praktycznie nie ma wątpliwości. Trzech lekarzy miałam prowadzących (tak, tak.. niestety), usg co nie miara i zawsze było widać dokładnie, że chłopak. Jak by się urodziła dziewczynka, to chyba bym powiedziała, że to nie moje :-D A co do objawów przedporodowych, to u mnie jakoś stanęło wszystko :-p Żadnych skurczy hihi... Może urodzę w sierpniu :tak:

Do góry