Mo-na
Mamusia Moniusi i Nadusi
kurcze candy to wspolczuje!!! az mnie wystraszylas bo moj lobuz tez ciagle glowke na jedna strone przechyla. jutro wyjezdzam ale jak tylko wroce to poytam o rechabilitanta w zielonej gorze,trzymaj sie kochana i ucaluj Patunie.Czewsc dziewuszki
Wczoraj byłam na wizycie u Pediatry-neurologa dziecięcego, który stwietrrził asymetrę u mojej córci. ma obnizone napiecie na osi glówka kark a podwyzszone w konczynach. Mamy skierwoanie na rechabilitację, ale z tego cow wiem na refundowana trzeba czekac nawet 2 miesiące. I stąd moja prośba do Was. jeśli macie namiary na naprawdę dobrego recgabilitanta z woj dolnosląskiego, najlepiej glogów, polkowice, lubin, zielona góra to prosze o namiary. Chcialabym od zaraz zaczac cwiczenia z córeczką.
Anulka dobrze, że wsio wporządku. Zdrówko najważniejsze. Jak widzisz u mojej niuni mała awaria i trzeba na rechabilitacje. Chce prywatnie bo dwa razy bylam u pediatry na NFZ i dwa razy mi debil powiedział, że to nic ze glowka spłaszczona z jednej strony, to nic ze sie uklada na prawo bo to przejdzie, a nawet jej cham nie obejzał. Wczoraj poszlam prywatnie i widzisz od razu rechabilitacja i to juz ostatni dzwonek zeby zacząc. Jak bym złapała wczoraj tego szanownego pana Króla(pediatra z glogowa) to bym mu pysk obiła. Aż sie poryczałam ze złosci jak wyszłam z gabinetu od p. Pydzik która dla mnie jest naprawde lekarzem z powołania.
a wiesz co zaraz wrzuce na nasz watek z lubuskiego ze potrzebny rechabilitant moze ktoras z dziewczyn cos wie.