Ja mam termin na 20,02. Brzuch boli już na tyle sposobów i w tylu miejscach , że już sama nie wiem. W poniedziałek byłam u gina - poweidział, że na razie nic. Na KTG wyszły podobno malutkie skurcze ale ani lekarz, ani położna nie dawali mi specjalnych zaleceń. kazali się zgłosi w termine porodu...
reklama
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
14.10 cos poczulam, ale nie bardzo sie przejelam, jakby wiekszy bol przed okresem - przeszlo. 14.40 taki sam bol i znow przeszlo po kilku minutach, czekam dalej, nie wiem czy to juz czy jeszcze nie
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
brzucho mi twardnieje - wzielam nospe, zobaczymy co dalej
blondi_bydgoszcz
Zaciekawiona BB
jejku dziewczyny, jak czytam ten wątek to się tak przejełam jakbym miała pare dni do terminu porodu : a mi tu jeszcze dobre 14,5 tygodnia zostało Ale wiecie co dziewuszki...WSZYSTKIM wam życze JAKNAJMNIEJ BOLESNEGO I OCZYWIŚCIE SZYBKIEGO PORODU no i pociechy z dzidziuśków
blondi_bydgoszcz
Zaciekawiona BB
ale tak na serio to w moim przypadku we wcześniejszych tygodniach ciąży bardzo dużo myślałam właśnie na temat objawów zbliżającego się porodu i bardzo się bałam ale teraz im bliżej tego dnia tym mniej się obawiam a to dlatego że tak bardzo pragne mieć już synka przy sobie że nie ma takich słów które by to potrafiły opisać
Agatka_BB
IX Lachon BB
Dziewczyny nie przejmujcie sie tymi bolami, to jest calkiem normalne ze kluje Was szyjka i boli dol brzucha jak na okres.Ja takie bole mialam miesiac przed porodem,wiem ze sa one niepokojace i meczace ale musicie czekac az Malenstwo samo zechce sie Wam pokazac
Jak ja dostawalam takich boli to kladlam sie i staralam sie jak najbardziej odprezyc i po chwili mijaly, czasem ciepla kapiel tez usmierza bol.Tylko pamietajcie jesli macie jakis skurcz to nie glaskajcie sie po brzuchu bo to jeszcze bardziej go poteguje.
badzcie spokojne napewno wszystko bedzie dobrze
pozdrawiam goraco
Jak ja dostawalam takich boli to kladlam sie i staralam sie jak najbardziej odprezyc i po chwili mijaly, czasem ciepla kapiel tez usmierza bol.Tylko pamietajcie jesli macie jakis skurcz to nie glaskajcie sie po brzuchu bo to jeszcze bardziej go poteguje.
badzcie spokojne napewno wszystko bedzie dobrze
pozdrawiam goraco
K
kasiula matula
Gość
no to widze ze nie tylko ja sie zamartwiam i zastanawiam kiedy w końcu to bedzie.........
także mam bole jakby miesiaczkowe,bole krzyza koszmarne, bole w dole brzucha i
ostatnio mnie zaniepokoiły dość duże wydzieliny, upławy koloru żółtawego kremowego coś takiego
Bede ślidziła wątek mamuśki piszcie jak to u was było bo ja nadal czekam
jak juz bede po na pewno opisze nadal oczekującym
także mam bole jakby miesiaczkowe,bole krzyza koszmarne, bole w dole brzucha i
ostatnio mnie zaniepokoiły dość duże wydzieliny, upławy koloru żółtawego kremowego coś takiego
Bede ślidziła wątek mamuśki piszcie jak to u was było bo ja nadal czekam
jak juz bede po na pewno opisze nadal oczekującym
Agatka_BB
IX Lachon BB
Kasiula matula te wydzieliny tez sa calkiem normalne!!! Mi takie obfite uplawy zaczely sie okolo 1,5 miesiaca przed porodem, a jakies dwa tygodnie przed odszedl mi czop sluzowy.Nie martw sie wszystko jest i bedzie ok!!! na kiedy masz termin???
U mnie właśnie mija 2 dzień "przeterminowania". od czasu do czasu mam lekkie upławy- czasem żółtawe czasem przeźroczyste. śledzę je pilnie - i zastanawiam się czy to przypadkiem czop nie odchodzi. Czuję się super i jakoś zupełnie nie czuję zbliżania się "godziny zero".
reklama
Agatka_BB
IX Lachon BB
Ania2304 jesli odejdzie Ci czop to powinnas zauwazyc bo jest on z takimi pojedynczymi niteczkami krwi! Musisz sie tylko bacznie obserwowac
Zycze szybkiego i bezbolesnego porodu
Zycze szybkiego i bezbolesnego porodu
Podziel się: