Maruda1
Fanka BB :)
Horzelska dała mi numer do Ado MEDu - nie do konkretnego lekarza. Wczoraj w końcu udało mi się tam dodzwonic - ale i tak nie mogłam się zapisac, bo nie miała rozpisanych terminów na mnie interesujący. W poniedziałek spróbuję jeszcze raz- a jak się nie uda to pójdę do GENOM w Rudzie Śląskiej -moja siostra tam była i było wszystko ok!!Maruda a do jakiego gina chcesz iść w Chorzowie?bo ja byłam u doktora Czarneckiego i jestem zadowolona....
tel. 32 2414017 (koszt 200zł jak dobrze pamiętam)
:-( Już powoli kończy mi się moje L4.. nie wiem jak się przestawię na wstawanie znowu o 4.. Koszmar! Ale chyba już postaowiłam - podkoniec października pójde na stałe na zwolnienie, obojętnie co by się w firmie nie działo - cho teraz jest krucho.. ale będę się tym wszystkim martwic po macieżyńskim. Postaram się tylko co miesiąc wpadac osobiście z L4, żeby choc trochę miec rękę na pulsie ;-)
Ruchów dziecka jeszcze aż tak nie czuję.. Ale mam świadomośc, że to dopiero 16 tydzien i pierwsza ciąza.. Ale i tak szybko ten czas leci - bo już prawie na półmetku jesteśmy :-) I strasznie spodobało mi się to poranne wylegowanie w łóżku!!!
Miłego dnia Mamuśki!!!