reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Świętochłowice mamusie obecne i te przyszle,zapraszam na forum

Ja to bym najchętniej zrobiła piknik z dzieciaczkami na kocach w chorzowskim, no ale do tego musi być ciepło. Byleby to nie było w przyszłym roku :-D

reklama
Cześć Dziewczyny - obroniona jestem na 5 - to tak z ostatniej chwili - tydzień odgruzowywałam mieszkanie przy tej mojej ferajnie i teraz jestem zwarta i gotowa...szczerze też jestem za WPK i W. I czekam na resztę informacji dotyczących spotkania.... a tak po za tym - mamy dzisiaj 6 rocznice naszego ślubu ....mój ślubny w pracy, zabrał wyjątkowo mi autko, rodzice na mazurach znowu, ciotka na działce , brat w robocie, przyjaciele na urlopie, weselu i na rodzinnej imprezie... i jestem sama jak ta... jeszcze ta pogoda...złapałam takiego mega doła ze szok....

Kamuzo, gratulacje!!! Resztą się nie przejmuj, w rocznicę to mąż najważniejszy, więc niech wraca szybko z pracy :-) A co to za dół?

Kamuzo, GRATULACJE!!!
No właśnie, co ze spotkaniem??ja w tym tygodniu to mam tylko jedno dziecko, bo drugie u babci, więc w ogóle luz...

My narazie odpadamy jesli chodzi o spotkanie, po 1,5tygodniowym pobycie w szpitalu musimy z córcią dojść do siebie:-(

reklama
Do góry