Pasibrzuch
Fanka BB :)
Moniat, ja poszłam w poniedziałek wieczorem do szpitala bo KTG nie podobało się lekarzowi, objawów porodu żadnych, żadnych odczuć niepokoju, byłam ewidentnie nastawiona na oxy na drugi dzień, a 2 godziny po przyjęciu do szpitala nagle zaczęły mi się skurcze co 4 minuty Trzymam kciuki, żeby poszło wszystko szybko i sprawnie :-)
Asiowo, siłownia jest u nas na Skałce :-) nie pamiętam niestety, ile płaciliśmy za karnety. A co powiedziałabyś na fitness na basenie? Jest chyba u nas na basenie w szkole. Moja sąsiadka już chodzi, ja też się wybieram jak już będę mogła.
A z dermatologiem niestety nie pomogę :-(
A u nas już jest spokój, mała rzadko płacze, śpi już regularnie 21.00-5.00, już się uśmiecha i wydaje z siebie coraz więcej nowych dźwięków :-) a oto ona:
Asiowo, siłownia jest u nas na Skałce :-) nie pamiętam niestety, ile płaciliśmy za karnety. A co powiedziałabyś na fitness na basenie? Jest chyba u nas na basenie w szkole. Moja sąsiadka już chodzi, ja też się wybieram jak już będę mogła.
A z dermatologiem niestety nie pomogę :-(
A u nas już jest spokój, mała rzadko płacze, śpi już regularnie 21.00-5.00, już się uśmiecha i wydaje z siebie coraz więcej nowych dźwięków :-) a oto ona:
Ostatnia edycja: