reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Swieta, Swieta, Swieta: BOZE NARODZENIE I WIELKANOC

reklama
U nas w domu byly prezenty drobne, najczeciej slodcze, wieczorem pzed pojsciem spac zostawialismy talerze puste pod oknem czy na ballkonie rano gd wstawlismy talerze byl yzapelnione slodkosciami i tez tak zrobie Hanifce do tego kupilam konika na biegunach mialo nie byc zadnych takich prezentow ale nie moglam sie oprzec bo kon jest super, a ze wielkanoc idzie dolacze go do prezentu

KON NA BIEGUNACH

U nas w domu (i u mnie i u S) było tak,że Zajączek przynosi słodkości. Choć babcia kupiła dzisiaj wnusiowi (starszy dostał wcześniej) butki Korneckiego,a moi jakąś zabawkę mają kupioną. Ogólnie jest tak,że wszystkim z rodziny kupujemy po czekoladowym zajączku,a dzieci dostają nieco więcej

U mnie w domu prezentów szuka się na dworze :) Zajączek przynosi i kryje.
Oliwka dostanie ubranka i słodycze ewentualnie od nas jeden prezent może laptop? W sumie jeszcze nie wiem. Podobał jej się Kubuś Puchatek czytający bajki :) Pewnie wiecie o jakiego mi chodzi :)

Wpadłam odkurzyć ten wątek

Co kupić chłopcu na gwiazdkę ma 11 lat???? Kurcze naprawdę nie mama pojęcia co bo na zabawkę typu autko za duży a na coś poważnego za młody

Moze jakas ksiazka, gra na komputer, zabawka tez moze byc tylko jakas bajerancka, zdalnie sterowane cudo,czy cos w tym stylu,a moze jakies zainteresowania ma? nowa piłka?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry