reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta:-) grudzień 2010 :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
eee...prezenty nie muszą być romantyczne:-) ważne by były praktyczne i nie zostały rzucone w kąt:-) przynajmniej ja nie lubię zbieraczy kurzu:-) ja póki co eMkowi zamówiłam dwie płyty, w weekend mam nadzieję że znajdę strój do gry w kosza... i może jeszcze coś mi się rzuci w oczy podczas chodzenia po sklepach:-)

dla teścia znalazłam dwie książki ale muszę sprawdzić czy nie ma ich w domu + wiertarkę mu kupimy (nie ma bo pożycza od nas)

teściowej ...hmmm... jak nie wpadnę na oryginalniejszy pomysł to torebkę albo biżuterię bo ona jest maniaczką takich babskich gadżecików:-)

no i różne takie :-)

dla eMka siostry szukałam audiobooka do nauki włoskiego ... ale nie znalazłam:-(

reklama
bosa oryginalna choineczka:tak:

co do prezentów to się dzielę pomysłami bo już mam wszystkie zakupione:tak:

mąż - stroik i piórko do gitary (w zamyśle była jeszcze książka o Globiszu, płyta)
mama - piżama i storczyki
brat - też piżama
bratowa - kolczyki Svarowskiego

liczę, że ja też będę zadowolona z prezentów:-p

Masz szczescie, ze tylko macie taka malenka rodzine... U nas to od groma prezentow i ciut ciut...wiec trzeba rzeczywiscie dobrze rozplanowac.

Ja tylko wpadlam tutaj powiedziec, ze NIENAWIDZE swiat i choinke, ktora wlasnie przez 2 godziny ubieralam..( I ktorej wysiadly swiatelka dzis zakupione, w wielkiej ulewie i sniegu na raz... ) to sobie moze moj tesc wsadzic w dupe.

Jeny, jaka jestem wkurzona...
Co prawda poszedl zasilacz, a nie to co na drzewku, ale co ja bez zasilacza zrobie? I serio, jesli ktos (szczegolnie wyzej wymieniona *******a) mi zaproponuje zalozenie posiadanych na stanie zolto-niebieskich lampek, na bialo-zloto-czerwono-misiowa choinke to chyba go tym sznurem zakatrupie.

Ach ten świąteczny nastrój w naszych sercach ;p
Dlatego ja nie ubieram choinki... Mam jeszcze 3 prezenty do wykombinowania i stawiam na rzeczy praktyczne, w tym roku rodzinka M dostanie ubrania! tadam :)
teściu tak urósł, że kupimy mu koszulę z miejscem na brzuszek, bo teściówka szału dostaje, że mężu nie ma w czym chodzić i na wszelkie uroczystości zakłada powyciągane koszulki ;p
Sama teściówka zaś, dostanie jakiś sweterek, który osobiście jej wybiorę i będzie go nosiła z dumą, bo każdy jej ciuch ją pogrubia. :F
Natomiast brat M, otrzyma wypasioną bluzę, bo ten typ tak ma i wiem, że dogodzę mu kolejnym gadżetem podkreślającym jego rozbujaną na maksa klatę. Ha! ;>

a ja prezenty wysłałam w piatek tez sie za bardzo nie rozpieczałam bo ja zazwyczaj dostaje rajstopy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: których nie nawidzę nosic:eek: lub totalnie niepotrzebna mi bzdure którą walnę w kąt............:-D

Ja tylko wpadlam tutaj powiedziec, ze NIENAWIDZE swiat i choinke, ktora wlasnie przez 2 godziny ubieralam..( I ktorej wysiadly swiatelka dzis zakupione, w wielkiej ulewie i sniegu na raz... ) to sobie moze moj tesc wsadzic w dupe.

Co prawda poszedl zasilacz, a nie to co na drzewku, ale co ja bez zasilacza zrobie? I serio, jesli ktos (szczegolnie wyzej wymieniona *******a) mi zaproponuje zalozenie posiadanych na stanie zolto-niebieskich lampek, na bialo-zloto-czerwono-misiowa choinke to chyba go tym sznurem zakatrupie.
Harsharani w iscie swiatecznym nastroju ;)

M. sama sobie wymyslil prezent :) 'stroinis' lubi ubranka i fajne perfumy :) Juz wiem co mu kupie :) a ze w Bootsie tyyle promocji teraz wiec cos wybiore

ojjj Harsh faktycznie w iście świątecznym nastroju... nie denerwuj się słońce - nie wolno Ci!
to ja się pochwalę - zabrałam się dziś za robienie pierniczków i znalazłam formy do ciastek, które dostałam na wieczór panieński od moich psiapsiół:) takie małe ostrzeżenie dla Emka, żeby grzeczny był :D P1030111.jpg
no a ogólnie wyglądają sobie tak - P1030112.jpg
Jutro sprzątanie, w poniedziałek uszka i pierogi:> a cieszę się jak dziecko z tych moich kuchennych rewolucji:>

Dzieki Pestusia za przypomnienie, musze do listy zakupow dopisac foremki do pierniczkow,bo w tym roku mam ochote zrobic takie :) a przepis masz jakis specjalny? wklejalas na kulinarnym?

Aga - ja robiłam już drugi rok z tego przepisu
Wielkie Żarcie - Przepis - Pierniczki Swiateczne
zwykłe takie, co to muszą trochę zmięknąć, proste, co by za dużo nie kombinować. Ostrzegam tylko - trzeba włożyć trochę siły w wyrabianie ciasta - mnie łapki trochę bolą. Ale mi smakują jak już tyłek złożę na kanapie w wieczór wigilijny lub w pierwszy dzień świąt;)

Kochana, no to przynajmniej się sznur przyda do czegoś. Na sznurze zawsze można teścia cudownie powiesić, albo użyć sznura jako garoty :happy2::evil::evil::evil::happy:. Bardzo praktyczne takie lampki żółto-niebieskie, nieprawdaż?

reklama
w Cubusie są fajne skarpetko-papcie - polecam na prezent dla kogoś komu nie wiadomo co kupić:-D a także fajne skarpetki męskie z Simpsonami oraz komplety bokserki+skarpetki z simpsonami:-) może szału nie ma ale skarpetki niektóre bekowe :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry