reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta:-) grudzień 2010 :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Madzik jasne ze by mnie taka kartka ucieszyła,zwłaszcza ze jest własnoręcznie dekorowana i nikt takiej samej nie dostanie:-) Mój synek z racji tego ze jest fanatykiem pociągów doklejał do każdej kartki mapy i zdjęcia pociągów:-D Dziadki wiedza ze to jego pasja wiec pewnie ich ten pomysł nie zdziwi;-)

pewnie nie:) na naszych same świąteczne motywy: tęcza, trawka, słońce i to co udało się przeforsować upartej matce!

reklama
Madzik, sliczne te karteczki. ja tez pewnie bym plakala gdyby mi ktos takie cos dal :) I slicznie twoja corka rysuje,a przeciez nawet 3 latek nie ma :)

Hahahaha, a ja bylam pewna, ze ona dopiero 3 skonczy... Jakos dziwnie spojrzalam na suwak i tam jest, ze zostalo tyle i tyle, i ostatnie to 3 dni, wiec pewnie sobie ubzduralam...

futrzakowa - My mamy co roku żywą choinkę i pierwsza była jak Wiki miał pół roku, no i kolejno 1,5 lat, 2,5 ... no i spoko jak można dziecku zabrać takie cudne widoki! CHoinka stała na ziemi, fakt leżała ze 2 razy i potłukło się kilka bombek, ale choinka kuje i W. szybko nauczył się ją respektować i delikatnie dotykać.
Koty - piją wodę ze stojaka choinki oraz bawią się nisko powieszonymi bombkami i nieraz coś zbiją, no ale to tylko bombki, ja nie przeżywam. Jak do jakiejś mam "uczucia" to wieszam wyżej i już...

Prezenty prawie mam:
dla 16letniej siostry Terminarz Jeździecki /taki zamówiła ;)/ + dokupię książkę lub jakiś ciuchowy dodatek
dla teściowej - śliczny sweterek, bo ostatnio bardzo schudła i wszystko na niej okropnie wisi a ona po galeriach nie chodzi, więc z M. jej wybraliśmy niech ma ;P
dla teścia - polarowa bluza - ten nabrał brzucha i wszystko z kolei ma opięte /ten prezent M. wybrał sam ;P/
dla brata M. - fajna firmowa bluza młodzieżowa
dla mamy - mam jak zwykle problem, ale obiecała mi pomóc i wybierze sobie sukienkę
dla taty - zwykle cos zamawia,a teraz zdaje się na nas, wiec dostanie jakiś gadżet motocyklowy, książkę ewentualnie dobre perfumy, bo uwielbia
a my kupujemy sobie nowy aparat cyfrowy, jakoś nie mam potrzeby indywidualnych prezentow...
aaa Wiktor - haha mamy klocki Lego aż 3 zestawy, bo nie mogliśmy isę zdecydowac, a była promocja ... damy jeden zestaw i zobaczymy czy go zainteresuje, może być za młody na Lego.
Chrześniak - Lego jakiś kosmiczny zestaw dla chlopaka 8-14lat
chrzesnica - 4 lata - Polly zestaw wakacyjny z łodzią

no to tyle mam ;)
a choinkę wczoraj kupiliśmy i dziś bedzie ubierana!!!

madzikm - zdolne z Was i pracowite bestie! Karteczki cudne. Zazdroszczę

Ostatnia edycja:
pabella a jakie lego kupiliscie? Bartek juz z pol roku bawi sie lego, ale lego duplo,narazie mamy 3 zestawy,a wybor rzeczywiscie ciezki bo tych zestawow cala masa.
a jak kupiliscie zwykle lego to mysle,ze tez sie bawil bedzie. Bartek dostal od cioci kilka malych zestawikow - typu samolocik,balwan,autko itd ( bo ona ma z pracy takie zwroty z gazet) i synek tez sie tym lubi bawic. Tata pomogl na poczatku poskladac zgodnie z instrukcja ;-)
Wiec dla nich lepsze teraz duplo ,ale mysle ,ze zwyklymi tez sie bedzie bawil bez problemu. Tym bardziej ze twoj synus troche starszy

Bartek na mikolaja sam sobie wybral prezenty ( Buzza z Toy story i Ciuchcie 'tomka' na pilota).Przegladal katalog z zabawkami i stwierdzil ,ze to wlasnie mu mikolaj przyniesie ;-) wiec musial przyniesc ;-) Pod choinke planujemy mu kupic kuchnie :-D ma mase autek,ciuchci,narzedzi i innych 'meskich' zabawek, a ostatnio u znajomych strasznie spodobala mu sie kuchnia ( piekl pizze, robil herbatke) wiec zdecydowalismy,ze kupimy mu kuchnie,w koncu chlopaki tez moga gotowac :-)
(a znalezlismy fajna bez 'rozu') .No i cos do tego, tylko jeszcze nie wybralismy co dokladnie.

AAA i dobrze ,ze piszecie o kartkach bo mi kompletnie wylecialo to z glowy.... musze dzis wypisac i powysylac

Ostatnia edycja:
Jupiiiiiiiii mężuś pojechał po choinkę :D Wyciągnęliśmy na stół wszystkie ozdoby, okazało się, że trochę tego jest ;)

A z prezentami to coś wymyśliliśmy ;)
Jako że nie mamy sobie nic kupować, tylko dla dzieciaków, to stwierdziliśmy, że dla dorosłych, dla całej rodzinki zrobimy pakę (czyli 3 paki) ze słodyczami, orzechami, pomarańczami (takie jak kiedyś się robiło) i dokupimy dużą bombkę ze stojakiem :D

A prezenty to muszę kupić dla naszego chrześniaka, mojej chrześnicy i małej kuzynki eMka :)

Dla siebie nawzajem stwierdziliśmy, że kupimy sobie coś później na spokojnie i wręczymy dopiero w sylwestra, będzie fajne urozmaicenie wieczoru skoro i tak siedzimy w domku :D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry