futrzakowa - My mamy co roku żywą choinkę i pierwsza była jak Wiki miał pół roku, no i kolejno 1,5 lat, 2,5 ... no i spoko jak można dziecku zabrać takie cudne widoki! CHoinka stała na ziemi, fakt leżała ze 2 razy i potłukło się kilka bombek, ale choinka kuje i W. szybko nauczył się ją respektować i delikatnie dotykać.
Koty - piją wodę ze stojaka choinki oraz bawią się nisko powieszonymi bombkami i nieraz coś zbiją, no ale to tylko bombki, ja nie przeżywam. Jak do jakiejś mam "uczucia" to wieszam wyżej i już...
Prezenty prawie mam:
dla 16letniej siostry Terminarz Jeździecki /taki zamówiła
/ + dokupię książkę lub jakiś ciuchowy dodatek
dla teściowej - śliczny sweterek, bo ostatnio bardzo schudła i wszystko na niej okropnie wisi a ona po galeriach nie chodzi, więc z M. jej wybraliśmy niech ma ;P
dla teścia - polarowa bluza - ten nabrał brzucha i wszystko z kolei ma opięte /ten prezent M. wybrał sam ;P/
dla brata M. - fajna firmowa bluza młodzieżowa
dla mamy - mam jak zwykle problem, ale obiecała mi pomóc i wybierze sobie sukienkę
dla taty - zwykle cos zamawia,a teraz zdaje się na nas, wiec dostanie jakiś gadżet motocyklowy, książkę ewentualnie dobre perfumy, bo uwielbia
a my kupujemy sobie nowy aparat cyfrowy, jakoś nie mam potrzeby indywidualnych prezentow...
aaa Wiktor - haha mamy klocki Lego aż 3 zestawy, bo nie mogliśmy isę zdecydowac, a była promocja ... damy jeden zestaw i zobaczymy czy go zainteresuje, może być za młody na Lego.
Chrześniak - Lego jakiś kosmiczny zestaw dla chlopaka 8-14lat
chrzesnica - 4 lata - Polly zestaw wakacyjny z łodzią
no to tyle mam
a choinkę wczoraj kupiliśmy i dziś bedzie ubierana!!!
madzikm - zdolne z Was i pracowite bestie! Karteczki cudne. Zazdroszczę