- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
migotka876
ŻonkaMeżusiaMamaBartusi a
no własnie u mnie to tragednia bo zupelnie nie wiem co wymyślec zawsze mam z tym problem a chcialabym coś naprawde fajnego kupićMilutek, prawie jak Wii albo play station 3
Co kupujecie swoim facetom pod choinke? Ja nie mam zadnego pomyslu
futrzakowa
yea! to ja!
kurcze... ja to mojemu eMkowi mogłabym codziennie kupować prezenty:-) po pierwsze zawsze mam dużo pomysłów ...po drugie on nie jest wybredny i nawet z najmniejszego drobiazgu się cieszy:-) chyba od ponad 10 lat nigdy nie miałam problemu z doborem prezentu dla niego:-) moje szczęście:-)
zreszta ja uwielbiam kupować prezenty i sprawiac innym nimi radość:-) juz drugi rok z rzędu zbieram kasę od rodziny eMka i sama kupuję im prezenty na wzajem ...bo inaczej oni by nic sobie nie kupili ... a tak dadzą kasę i mają "problem" z głowy...a dla mnie to czysta przyjemność oczywiście eMek mnie przeklina bo ze mną chodzi po sklepach kupując dla wszystkich prezenty
zreszta ja uwielbiam kupować prezenty i sprawiac innym nimi radość:-) juz drugi rok z rzędu zbieram kasę od rodziny eMka i sama kupuję im prezenty na wzajem ...bo inaczej oni by nic sobie nie kupili ... a tak dadzą kasę i mają "problem" z głowy...a dla mnie to czysta przyjemność oczywiście eMek mnie przeklina bo ze mną chodzi po sklepach kupując dla wszystkich prezenty
ja prezent dla meza mam juz z glowy
Zazwyczaj mniej wiecej wiem jakiego typu chce prezent, a czasem -tak jak teraz pytam po prostu co dokladnie chce
I tak zamowilam dwie ksiazki- katalogi. Jeden wielki katalog monet z calego swiata XX i XXI wiek a drugi to katalog niemieckich orderow i odznaczen. No coz... kazdy ma jakiegos 'bzika'
A tu fotka moich pierniczkow Lebkuchen (te kragle- tylko kiepski lukier mialam ;/)
i kilka pierniczkow na choinke (a mam ich z 8-10 razy tyle ) Na choince wygladaja pysznie hehe
Zazwyczaj mniej wiecej wiem jakiego typu chce prezent, a czasem -tak jak teraz pytam po prostu co dokladnie chce
I tak zamowilam dwie ksiazki- katalogi. Jeden wielki katalog monet z calego swiata XX i XXI wiek a drugi to katalog niemieckich orderow i odznaczen. No coz... kazdy ma jakiegos 'bzika'
A tu fotka moich pierniczkow Lebkuchen (te kragle- tylko kiepski lukier mialam ;/)
i kilka pierniczkow na choinke (a mam ich z 8-10 razy tyle ) Na choince wygladaja pysznie hehe
Załączniki
futrzakowa
yea! to ja!
no i gdzie przepisy tych pierniczków?
Ja prezent dla M juz tez mam z głowy kiedys cos bąknoł ze przydałby sie portfel albo pasek,no to ja wyszukałam na alegro i juz miałam zamawiac,potem wpadłam na pasek z buldogiem i jak on go zobaczył to oczywiscie stwierdził ze musi go miec,a ze dla mnie był za drpgi to ustalilismy ze dołozy troche i sam sobie zamowił go Pasek juz przyszedł ale M go nie zobaczy ''na zywo'' az do wigilii
a wyglada to cudo tak:
Pasek WESTERN BULDOG USA PIES KYNOLOGIA (1329261340) - Aukcje internetowe Allegro
a wyglada to cudo tak:
Pasek WESTERN BULDOG USA PIES KYNOLOGIA (1329261340) - Aukcje internetowe Allegro
Ech, a ja miałam kłopot z prezentem dla M., bo on twierdzi, że już wszystko ma, a zwłaszcza największy prezent jego życia, tylko że rozpakowany będzie dopiero w marcu :-) Słodkie to, ale nie zmienia faktu, że totalnie nie wiedziałam co mu kupić. No i zamówiłam mu tableta. Mało romantycznie, ale co tam. Lepszego pomysłu nie miałam, a M. kocha gadżety elektroniczne, więc powinien być zadowolony. Tyle, że prezent jeszcze nie doszedł, więc zaczynam się powoli martwić.
Rodzicom też nie pojechałam jakimś szczególnie romantycznym i wyszukanym prezentem - kupiłam im garnki Tefal Ingenio, które mam sama i uważam za niezastąpione, a których sami by pewnie nie kupili, "bo jakieś dziwne...". A tak dostaną, będą używać i jeszcze będą zadowoleni.
Reszty prezentów NIE MAM!!!! I nie mam pomysłu, co kupić! I nie mam czasu, co najgorsze!
Rodzicom też nie pojechałam jakimś szczególnie romantycznym i wyszukanym prezentem - kupiłam im garnki Tefal Ingenio, które mam sama i uważam za niezastąpione, a których sami by pewnie nie kupili, "bo jakieś dziwne...". A tak dostaną, będą używać i jeszcze będą zadowoleni.
Reszty prezentów NIE MAM!!!! I nie mam pomysłu, co kupić! I nie mam czasu, co najgorsze!
reklama
madzikm
Mamy lutowe'07
bosa oryginalna choineczka
co do prezentów to się dzielę pomysłami bo już mam wszystkie zakupione
mąż - stroik i piórko do gitary (w zamyśle była jeszcze książka o Globiszu, płyta)
mama - piżama i storczyki
brat - też piżama
bratowa - kolczyki Svarowskiego
liczę, że ja też będę zadowolona z prezentów
co do prezentów to się dzielę pomysłami bo już mam wszystkie zakupione
mąż - stroik i piórko do gitary (w zamyśle była jeszcze książka o Globiszu, płyta)
mama - piżama i storczyki
brat - też piżama
bratowa - kolczyki Svarowskiego
liczę, że ja też będę zadowolona z prezentów
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: