reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta:-) grudzień 2010 :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
moja siostra już ubrała z siostrzenica choinkę natomiast ja ubieram tez na ostatnia chwile:) nie wiem jak to wyjdzie w tym roku:):) może tylko będę palcem machać gdzie co ma wisieć z kanapy:) :-)

reklama
Milutek, prawie jak Wii albo play station 3 ;)

Co kupujecie swoim facetom pod choinke? Ja nie mam zadnego pomyslu :(

Milutek, prawie jak Wii albo play station 3 ;)

Co kupujecie swoim facetom pod choinke? Ja nie mam zadnego pomyslu :(
no własnie u mnie to tragednia bo zupelnie nie wiem co wymyślec:( zawsze mam z tym problem a chcialabym coś naprawde fajnego kupić

kurcze... ja to mojemu eMkowi mogłabym codziennie kupować prezenty:-) po pierwsze zawsze mam dużo pomysłów ...po drugie on nie jest wybredny i nawet z najmniejszego drobiazgu się cieszy:-) chyba od ponad 10 lat nigdy nie miałam problemu z doborem prezentu dla niego:-) moje szczęście:-)

zreszta ja uwielbiam kupować prezenty i sprawiac innym nimi radość:-) juz drugi rok z rzędu zbieram kasę od rodziny eMka i sama kupuję im prezenty na wzajem ...bo inaczej oni by nic sobie nie kupili ... a tak dadzą kasę i mają "problem" z głowy...a dla mnie to czysta przyjemność :-D oczywiście eMek mnie przeklina bo ze mną chodzi po sklepach kupując dla wszystkich prezenty:-D

ja prezent dla meza mam juz z glowy :)
Zazwyczaj mniej wiecej wiem jakiego typu chce prezent, a czasem -tak jak teraz pytam po prostu co dokladnie chce :-D
I tak zamowilam dwie ksiazki- katalogi. Jeden wielki katalog monet z calego swiata XX i XXI wiek a drugi to katalog niemieckich orderow i odznaczen. No coz... kazdy ma jakiegos 'bzika' :-D

A tu fotka moich pierniczkow Lebkuchen (te kragle- tylko kiepski lukier mialam ;/)
i kilka pierniczkow na choinke (a mam ich z 8-10 razy tyle :-D) Na choince wygladaja pysznie hehe

Załączniki

• IMG_9320.jpg
    IMG_9320.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 60
  • IMG_9237.jpg
    IMG_9237.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 60
Ja prezent dla M juz tez mam z głowy;) kiedys cos bąknoł ze przydałby sie portfel albo pasek,no to ja wyszukałam na alegro i juz miałam zamawiac,potem wpadłam na pasek z buldogiem i jak on go zobaczył to oczywiscie stwierdził ze musi go miec,a ze dla mnie był za drpgi to ustalilismy ze dołozy troche i sam sobie zamowił go ;)Pasek juz przyszedł ale M go nie zobaczy ''na zywo'' az do wigilii;)
a wyglada to cudo tak:
Pasek WESTERN BULDOG USA PIES KYNOLOGIA (1329261340) - Aukcje internetowe Allegro

Ech, a ja miałam kłopot z prezentem dla M., bo on twierdzi, że już wszystko ma, a zwłaszcza największy prezent jego życia, tylko że rozpakowany będzie dopiero w marcu :-) Słodkie to, ale nie zmienia faktu, że totalnie nie wiedziałam co mu kupić. No i zamówiłam mu tableta. Mało romantycznie, ale co tam. Lepszego pomysłu nie miałam, a M. kocha gadżety elektroniczne, więc powinien być zadowolony. Tyle, że prezent jeszcze nie doszedł, więc zaczynam się powoli martwić.
Rodzicom też nie pojechałam jakimś szczególnie romantycznym i wyszukanym prezentem - kupiłam im garnki Tefal Ingenio, które mam sama i uważam za niezastąpione, a których sami by pewnie nie kupili, "bo jakieś dziwne...". A tak dostaną, będą używać i jeszcze będą zadowoleni.
Reszty prezentów NIE MAM!!!! I nie mam pomysłu, co kupić! I nie mam czasu, co najgorsze!

futrzak rzuce przepisy po poludniu,jak od lekarza wroce bo teraz juz nie zdaze. tylko na ktore pierniczki chcesz przepis??Bo ja robilam Lebkuchen, zwykle pierniczki i gingerbread people ;-) Na kazde inny przepis ;-)

reklama
bosa oryginalna choineczka:tak:

co do prezentów to się dzielę pomysłami bo już mam wszystkie zakupione:tak:

mąż - stroik i piórko do gitary (w zamyśle była jeszcze książka o Globiszu, płyta)
mama - piżama i storczyki
brat - też piżama
bratowa - kolczyki Svarowskiego

liczę, że ja też będę zadowolona z prezentów:-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry