reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Święta:-) grudzień 2010 :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ale pysznosci robicie u mnie prosto i zwyczajnie bo z gotowaniem w rodzinie to nie najlepiej:p ale az bym zjadla takich wigilijnych potrw mmm:)

ja nie widzialam jeszcze reklamy z coca coli ale moj mezulo wczoraj kupil cole i co na niej jest?mikolaj z choinka az mi sie smiac za chcialo:p

reklama
W tamtym roku zrobiłam na Wigilię zupę migdałową:-) i nawet Olek wybredny do jedzenia zjadła całą miseczkę:szok::tak:. Znowu na Śląsku baaaardzo smakowały mi makówki:tak: ale do ziemniaków w Wigilię nadal nie potrafię się przekonać:no::sorry:.

Chyba sie wybiore do ktorejs z Was na swieta;) u nas niby tez jest dobre jedzonko,u mamy to siostra moja zawsze robi pyszny barszczyk na grzybowym wywarze z uszkami i sernik z brzoskwiniami i piernik z gruszka,mama sałatke warzywna,bigos itd i u nich to jeszcze mam co zjesc ale u tesciow to prawie same ryby w kazdej formie a ja ich nie jadam,od jakiegos czasu tesciowa sie lituje i kupuje albo robi cos ze sledziem bo to zjem;) a tesc robi pyszne pierogi;)najbardziej to nie moge przezyc jak tesciowa podaje w szklance barszcz knora z proszku,fuj:(

hihi tez fajnie;) ach te tesciowe;)ja tak własciwie to bardzo lubie kuchnie mojej tesciowej bo ona gotuje tak ''barowo'',kiedys pracowała w szkolnej stołowce ale te swiateczne ryby to nie dla mnie;)

my w tym roku zaliczymy dwie wigilie u rodziców i u teściów, wiec ja z przygotowaniami mam luzzzz ;)
ja nie umiem pić barszczu z szklanki/filiżanki ja muszę mieć do tego łyżkę :D

u nas na swieta szału nie bedzie poniewaz jestesmy tylko w trojke i jemy naprawde malutko wiec nie bede wariowac bo potem polowa do kosza leci.............

ola80 ja np nie toleruje do uszek innego barszczu niż z paczki ale tylko winiar żaden inny nie przejdzie nie ma tego to nie bedzie żadnego

Kocham Swieta Bozego Narodzenia!!! ale tylko w Polsce, bo tutaj w Anglii za cholere nie da sie odczuc tych prawdziwych Swiat, choc sklepy juz sa dawno zawalone ozdobami itd. Zazdroszcze wam, ja nie zdecyduje sie pojechac do Polski bo bede juz w 30 tyg i troche sie boje lotu i podrozy, a tak bym chciala byc w domku...:-(

reklama
Chyba by Cie nawet do samolotu nie wpuscili. Po 27 tygodniu musisz miec zaswiadczenie od lekarza.

A ja lubie swieta w Uk :) mimo, ze sami jestesmy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry