reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

święta 2011 .... :-D

reklama
uuuuuuuuuuuuu...coś świąteczny temat podupadł...:-(

kupujecie coś na gwiazdkę swoim maluchom? :-) czy bardziej liczycie na rodzinę?

Natka wczoraj była na "Mikołaju" dla dzieci u mnie w pracy, kupiliśmy jej w końcu garnuszek na klocuszek a od mamy chcrzestnej dostałą 2 książki, maskotkę od innej cioci, jeszcze jakieś sukieneczki, z wszystkich prezentów najbardziej podobała jej się... torba prezentowa :-D

haha:-D katka ... u nas od dwóch dni większość zabawek pochowana bo młody bawi się: wózkiem-spacerówką, fotelikiem do samochodu, kartonami po zabawkach które ostatnio kupiliśmy oraz wanienką do kąpania... z zabawek to ostatnio tylko bębenkiem i stoliczkiem muzycznym.

też planuje kupic taki kubełek z klockami o różnych kształtach...

co do prezentów klimatycznych dla rodziców pod choinkę - planujemy zrobić mamom kalendarze na 2012 ze zdjęciami Natki :-)

co do prezentów klimatycznych dla rodziców pod choinkę - planujemy zrobić mamom kalendarze na 2012 ze zdjęciami Natki :-)

my też planujemy:-) chcę by każdy miesiąc to był miesiąc w którym zostało zrobione zdjęcie...tak więc styczeń i luty to będą zdjęcia z USG... a potem to już łatwiej:-)

Od Mikołaja Gabrysia dostała kulę FP do raczkowania a pod choinkę mamy pluszowe klocki zakupione jakiś czas temu w Biedronce :-)
Rodzina zarządziła, ze w tym roku nie robimy sobie prezentów, tylko dla Gaby, a miałam bardzo podobny pomysł jak katjusza :tak:

My zamówiliśmy dla małego zabawki już wklejałam link, chodzik pchacz, żyrafa z fp co się kulkę do niej wrzuca, kierownica fp śpiewająca, samochodzik fp, i książeczka rymowanka fp. A pod choinkę to nie wiem, bo mały ma już dużo zabawek a tak jak u futrzakowej woli się bawić np ładowarkami do tel, albo zakrętkami do słoików :-D
Mója mama coś kupiła mu i jutro przyjeżdża do nas z chrzestną Wiktorka. A reszta to nie wiem...

reklama
My też już po Mikołaju:-) Zosia dostała nocniczek - na którym nie chce siedzieć:tak:, kubek niekapek, bębenek Bam Bam e-edu, kluczyki z FP, czapusię z szaliczkiem, buty na zimę i ubranka...najlepsza zabawa była z targania papieru:-D

w temacie świąt...robiłyscie kiedyś szopki bożonarodzeniowe? taka myśl mi zaświtała, żeby z Hanką coś podziałać :-)
i pierniczki będę piec, mam nadzieję, że dzisiaj się uda:tak:

Do góry