reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

święta 2011 .... :-D

W związku ze świętami naszło mnie na pranie dywanów mamy dwa jasne typu DYWAN SHAGGY 5cm 200x290 10 KOLORÓW + GRATIS (1955312600) - Aukcje internetowe Allegro i nie mam pojęcia jak je uprać. Szczotką do dywanów i płynem, jakąś gąbką? Miała któraś z was doświadczenia w praniu takich dywanów? Pomocy, w necie za bardzo nic nie znalazłam. Tylko, że firanką pranła jakaś pani. Ale jak firanką, jakoś nie wyobrażam sobie tego....

ja mam tez dywan shagy mega gruby i odradzam pranie o tej porze roku,ja to robiłam w czerwcu i suszyłam na słoncu i trwało to dwa dni i jeszcze był lekko wilgotny mimo ze prałam tylko piana z wezyra,teraz mysle o tym proszku vanish co pierze na sucho

reklama
jak tam przygotowania do Świąt?? zegar tyka:-D w związku z tym, że zrezygnowaliśmy z prezentów dla dorosłych, wymyśliłam, że razem z Haneczką będziemy robić upominki z masy solnej dla naszych gości:tak: mam nadzieję, że wypali;-) emek tylko patrzy na mnie i kręci głową:-D no i dostałam paczkę z zamówionymi barwnikami spożywczymi - czyli będzie kolorowe szaleństwo z lukrowaniem pierniczków:-)

U mnie z braku czasu na razie mam tylko posprzatany gruntownie salon i jutro chce upiec ciasteczka i ufarbowac sobie włosy;)

sypialnia sprzątnięta, okna umyte, a w tym tygodniu paszteciki, pierniczki i może coś jeszcze?? pewnie sprzątanko:)

zazdroszczę
:tak:
Dziewczyny co kupujecie pod choinkę waszym maluchom, bo ja nie mogę się zdecydować??
jakieś propozycje....

a to wzięłyście się ostro do roboty:-D ja ze sprzątaniem czekam na koniec remontu:sorry: i właśnie się dowiedziałam że nasz fachowiec dzisiaj nie przyjedzie, tylko jutro i mam nadzieję, że od środy będę mogła zacząć coś robić;-) na pierwszy strzał pójdą okna:tak:Zuza dzisiaj wysyłam emka do Lidla po drewnianą ciuchcię, Zosia uwielbia bawić się drewnianymi klockami od Hanulki, więc taki pociąg pewnie jej się spodoba:tak: ale będę jeszcze czegoś szukać, na Mikołaja z zabawek dostała od nas Bębenek bam bam z e-edu - i jest nim bardzo zainteresowana, mojej Hani też się podoba, więc jest to zabawka na dłużej:)

Ostatnia edycja:
reklama
My kupilismy dwie ksiazki z bajkami na dobranoc na 365 dni i szczoteczke do zebow z pasta;)a teraz mała od cioci dostała bączka i jest zachwycona nim;)

Do góry