reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

święta 2011 .... :-D

Ola... a masz już tę książkę bajki na dobranoc na 365 dni? Ja ją mam i szczerze mówiąc nie polecam... . I właśnie ciebie kojarzę z pieczeniem ciasteczek na święta:-D hihi:-)

Zuza - ja jeszcze nie wiem co kupuję i czy w ogóle coś kupuję... zależy ile prezentów dziadkowie kupią:-D

reklama
ja się chyba też na tą drewnianą ciuchcię z lidla skuszę (choć nie wiem, czy nie bardziej dla mnie samej ;-) ) a co do książeczek, Natalka dostała od swojej mamy chrzestnej przepiekne wydanie wierszy Brzechwy i Tuwima - na prawdę polecam Wilga i Wilga
karty są grube, zaokrąglone, okładka mięciutka a ilustracje - PRZEPIĘKNE! długo sama takich szukałam, niebanalne, artystyczne, na dzień dzisiejszy to najpiękniejsze książki jakie Natka ma (a ma ich całą półkę!)

Ja też wczoraj upiekłam pierniczki:-) Teraz "odpoczywają" w puszcze. Za 2 tygodnie polukruję je i ozdobię:-)

W tamtym roku synuś na Mikołajki dostał kierownicę z fp i był to bardzo trafiony prezent - bawi się nią do dziś:)A na gwiazdkę jeździk lew z fp i bez szału, dopiero niedawno go "zauważył" ...Z książek polecam "Poczytaj mi mamo":)

pozdrawiam:)

My kupilismy Gabrysi "klocki przytulanki" i nawet caly czas leżą nierozpakowane ;-) Moja mama kupiła Szczeniaczka Uczniaczka. Reszta jest tajemnicą :-)
Ostatnio dostałysmy książkę Kasi Klich "Bajkowa drużyna". Muszę przyznać, ze fajna.

reklama
Futro juz mam te ksiazki ale nie wiem czy te same co Ty bo widziałam ich kilkanascie rodzaji;)fajne te zabawki,zwłaszcza kierownica;)pierniczki to chyba moga ''lezakowac'' w czym kolwiek,byle w miejscu ciezko dostepnym;)

a moj eMek własnie przytachał cały wor prezentow dla Gosi (od ciotek ze zwiazku psiego;)) dostała min. jezdzik z roznymi dzwiekami i gadzetami,pajaca super baby,pieska pluszowego typu zawieszka,serduszko interaktywne,pampersy i poduszke z buldogiem:)jestem w szoku:0

Do góry