reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Supermama czyli zajmujemy się naszymi maleństwami

reklama
ten biały nalot to faktycznie były pleśniawki na szczeście Aphtin pomógł i pa 2 dniach już języczek jest różowy ;-)
ciąglę się zastanawiam jak mała mogła ich dostać karmię piersią zawsze przed i po karmieniu myję brodawki, smoczka nie oblizuję nigdy bo uwazam że to obrzydliwe, chyba że coś źle wyparzyłam albo za bardzo wyparzam.... mam jeszcze podejrzenie że mogła się zarazić w szpitalu jak była dokarmiana ale z drugiej strony żeby dopiero po miesiącu wyszły.... :zawstydzona/y:

bylismy dzis w przychodni - Viki ma 59cm i wazy w ciuchach 4450 - pani uznala ze 4200- choc ja uwzam, ze papers+spiochy+body nie waza 250g , ale co tam:))) u nas jest troche bezsensu bo pielegniarka wazy przed wejsciem do lekarza i dla niej bez sensu tak dziecko rozbierac i ubierac...

ale i tak jak 4200 - to ok - bo wychodzila ze szpitala z 2900 - czyli przybrala przez niecałe 7 tygodni 1300 czyli 185g na tydzien :)))

my tez bylismy dzis w przychodni,i wazenie wyglądalo tak samo,w ciuszkach tzn.body i pampers waga 3250, a zapisane 3200. w dniu wypisu waga 2680g.

Ja wczoraj byłam z Krzysiem na ważeniu. Ważyli go bez ubrań i pieluszki - ma już 4650g (waga przy wypisie 3280g).

reklama
Do góry