reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Super promocje, okazje na artykuły dzieciowe i nie tylko... :)

reklama
Za zakup 5 ciasteczek dostaje się grę z serii CzuCzu. Co prawda do wyboru te w przedziale wiekowym 4-7 ale w literki i cyferki chyba można i tak celować. Za 5 ciasteczek dałam 5 zł:)
Petitki Lubisie - Promocja

aha - Marysi ciasteczko zdecydowanie nie zmakowało, ja jako karmiąca nie tknęłam ale mąż zjadł chętnie:)

W C&A to dali czadu z tym niedziałającym sklepem wczoraj ale przez to jeszcze parę rzeczy ekstra dziś dorzuciłam do koszyka. :baffled:

Na Arosa nie mam cierpliwości. :no: Czy nie mogą jakoś ogarnąć tej strony pod względem funkcjonalności ...?
A Rossamana mam teraz w budynku w którym pracuję.
W GAP taka wyprzedaż, że mi aż kopara opadła - do 70 %, śliczne body zq 15 zł nawet ale się opanowałam aby nie powiększać zbiorów w rozmiarach w których i tak mam duży. Tylko śliczne balerinki beżowe zamszowe kupiłam - ze 14 cm, jeśli nie więcej więc na za długo.

Mothercare troszkę wyprzedaży.
I Obaid nawet do 50 %.
W C&A jak się okazało troszkę przyszałałam plus zdjęcia nie oddają np. brokatu :baffled: no i będę musiała coś odesłać bo nie mogę patrzeć na pewne rzeczy.

Endo
http://endo.pl/?utm_source=60000513&utm_medium=awaria&utm_content=mailing&utm_campaign=wlasne&utm_term={referer}

Tchibo:
kw20_mo_pl_snl_9uhr.jpg

Akcja dzieciowa w biedronce:
2013-05-13

Załączniki

• kw20_mo_pl_snl_9uhr.jpg
    kw20_mo_pl_snl_9uhr.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Z warszawskiej bezpłatnej gazetki rozkładanej w dzieciowych miejscach: "20 % zniżki na wszystkie produkty CANCA. Zarób zakupy na sklep.canca.pl, używając promocyjnego kodu:dada" Chyba się skuszę :tak:

Do góry