reklama
kate009
Fanka BB :)
Aestima
kate- już chyba ze 3 razy polecałam- rewelacja. my mamy ten smoby i jest świetny, bo te kulki w środku tak dwonię- uwielbia się na nim turlać i w niego walić łapką a oprócz MIesia wszystkie dzieci z rodziny go uwielbiają- nawet 7 latki
zołza, jeszcze fajne klocki z pojazdami były, też w tej cenie i ze zwierzątkami... Naprawdę fajne i niedrogie
zołza, jeszcze fajne klocki z pojazdami były, też w tej cenie i ze zwierzątkami... Naprawdę fajne i niedrogie
Aestima
Olga, dzięki, no, pierwotna cena wyższa więc może i bio zwłaszcza, że to nektar a nie sok. Wszystkie te rzeczy babydream są bio. My wykupi;iśmy wszystkie krążki ryżowe te nektary też mu od święta kupiłam, ale pogardził właśnie- woli wodę.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No to widzę, że też muszę do Rossmana zajrzeć aczkolwiek tych soczków trochę mam w zapasie. Muszę się wogóle mocno rozglądać za jedzonkiem w nieokologicznym plastiku - właśnie Rossmanowe soczki i musy mam jakieś - pod kątem samolotu i odchudzania wagowego bagażu - jakby którejś coś wpadło w ręce takowego to byłabym wdzięczna.
A ja dziś byłam w Lidlu - było ok. 11 i towar dzieciowy szczególnie ubranka już przebrany - trudniej o większe rozmiary. Jako że kolory i fasony było mocno nacechowane płciowo nie obkupiłam się specjalnie - jedynie szare rajstopy z misiem jakby nawet bardziej chłopięce i granatowe z sową ( Aestima ) - one zdedydowanie dziewczęce. No ale za to książeczki puzzle - dzieciaki uwielbiają, z naklejkami, pudełka do przechowywania w zielonościach, nawet pieluchy występujące w dwóch rodzajach postanowiłam wypróbować jako, że średnia za sztukę niezła wyszła. Przy nowych, promocyjnych rzeczach sporo ludzi.
A ja dziś byłam w Lidlu - było ok. 11 i towar dzieciowy szczególnie ubranka już przebrany - trudniej o większe rozmiary. Jako że kolory i fasony było mocno nacechowane płciowo nie obkupiłam się specjalnie - jedynie szare rajstopy z misiem jakby nawet bardziej chłopięce i granatowe z sową ( Aestima ) - one zdedydowanie dziewczęce. No ale za to książeczki puzzle - dzieciaki uwielbiają, z naklejkami, pudełka do przechowywania w zielonościach, nawet pieluchy występujące w dwóch rodzajach postanowiłam wypróbować jako, że średnia za sztukę niezła wyszła. Przy nowych, promocyjnych rzeczach sporo ludzi.
Aestima
- Akpolbaby
forever, a to do samolotu się nada??/
forever, a to do samolotu się nada??/
My w Lidlu byliśmy po 21:00 i g***o zostało Kupiliśmy 3 pary rajstopek i bluzę. A tak liczyłam na bodziaki i bluzeczki! Ale wszystko małe zostało To wzięliśmy skarpety Kudłatemu i spożywcze produkty, w tym pistacje na wagę - właśnie się obżeram
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Aestima - DZIEKI :-) myślę, że spokojnie tylko musimy wcześniej obczaić - jak zerknęłam jednym okiem to 2 stopień a Młoda raczej papki wcina - myślę, iż to zasługa podrażnionych dziąseł - nieustająco czekamy na zęby.... Aż się boję myśleć co będzie jak postanowią wreszcie wyjść....
Ja - Zołza - pistacje super sprawa ale później po nich opuszki palców takie zniszczone.... :-(
Ja - Zołza - pistacje super sprawa ale później po nich opuszki palców takie zniszczone.... :-(
Podziel się: