reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Super promocje, okazje na artykuły dzieciowe i nie tylko... :)

reklama
Ja daję mama i ja albo żywca. Bez gotowania tylko świeżo otwartą, a tak to przegotowuję. Czasami, jak zabraknie, daję przegotowaną z kranu.

Aestima, zabawka super! Troszkę podobna do naszej, tylko inna ;-)

kate- już chyba ze 3 razy polecałam- rewelacja. my mamy ten smoby i jest świetny, bo te kulki w środku tak dwonię- uwielbia się na nim turlać i w niego walić łapką a oprócz MIesia wszystkie dzieci z rodziny go uwielbiają- nawet 7 latki:-D

zołza, jeszcze fajne klocki z pojazdami były, też w tej cenie:tak: i ze zwierzątkami... Naprawdę fajne i niedrogie:tak:

Aestima - na opakowaniu tych soczków Babydream jest w składzie tylko "zagęszczony sok z..." i woda... nic więcej. Ale powiem Ci, że też się zdziwiłam.. no i jeszcze ponoć wszystkie owoce są bio... :szok: Za 1,99...?
O, tu gazetka:
m60-p26-big.jpg

Ostatnia edycja:
Olga, dzięki, no, pierwotna cena wyższa więc może i bio zwłaszcza, że to nektar a nie sok. Wszystkie te rzeczy babydream są bio. My wykupi;iśmy wszystkie krążki ryżowe:-D te nektary też mu od święta kupiłam, ale pogardził właśnie- woli wodę.

No to widzę, że też muszę do Rossmana zajrzeć aczkolwiek tych soczków trochę mam w zapasie. Muszę się wogóle mocno rozglądać za jedzonkiem w nieokologicznym plastiku - właśnie Rossmanowe soczki i musy mam jakieś - pod kątem samolotu i odchudzania wagowego bagażu - jakby którejś coś wpadło w ręce takowego to byłabym wdzięczna.
A ja dziś byłam w Lidlu - było ok. 11 i towar dzieciowy szczególnie ubranka już przebrany - trudniej o większe rozmiary. Jako że kolory i fasony było mocno nacechowane płciowo nie obkupiłam się specjalnie - jedynie szare rajstopy z misiem jakby nawet bardziej chłopięce i granatowe z sową ( Aestima :-p ) - one zdedydowanie dziewczęce. No ale za to książeczki puzzle - dzieciaki uwielbiają, z naklejkami, pudełka do przechowywania w zielonościach, nawet pieluchy występujące w dwóch rodzajach postanowiłam wypróbować jako, że średnia za sztukę niezła wyszła. Przy nowych, promocyjnych rzeczach sporo ludzi.

My w Lidlu byliśmy po 21:00 i g***o zostało :-p Kupiliśmy 3 pary rajstopek i bluzę. A tak liczyłam na bodziaki i bluzeczki! Ale wszystko małe zostało :eek: To wzięliśmy skarpety Kudłatemu i spożywcze produkty, w tym pistacje na wagę - właśnie się obżeram :-D

reklama
Aestima - DZIEKI :-) myślę, że spokojnie tylko musimy wcześniej obczaić - jak zerknęłam jednym okiem to 2 stopień a Młoda raczej papki wcina - myślę, iż to zasługa podrażnionych dziąseł - nieustająco czekamy na zęby....:baffled: Aż się boję myśleć co będzie jak postanowią wreszcie wyjść....:eek:
Ja - Zołza - pistacje super sprawa ale później po nich opuszki palców takie zniszczone.... :-(

Do góry