reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Super promocje, okazje na artykuły dzieciowe i nie tylko... :)

reklama
Forever dobry pomysł:dry: A tak na poważnie to od butelki szampana na dwóch to chyba nic mi nie będzie, a tym bardziej Darkowi więc damy radę z nocnym wstawaniem, a może Asia będzie łaskawa i pośpi do rana:tak:

dubeltowka - my rowniez mielismy identyczny plan...:-D dzis M wstaje więc nie ma problemu :tak: a ja ide bo na nogach nie ustoje...i bynajmniej nie od alkoholu ah....:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

forever - a dziekuje u nas suuuuper....:-D taki przesyt ze na sama mysl slabo mi sie robi :p:sorry2: gdyby tylko to miejsce po cieciu tak nie ciągło :-( moze przy drugim porodzie poprosze zeby to jakos naprawili? :confused:

Dubeltówka86 - ups.... :-(To na Ciebie szampan zadziałała usypiająco... ;-)Aczkolwiek ja baaaardzo lubię być budzona w ...rozkoszny sposób :-p
Ironia - cieszę się wraz z Tobą i współczuję Tobie i Traschce bolesnej pozostałości po porodzie:-(, ja jak mi się już zdarzy wogóle nie pamiętam o nadcięciu...:no:

reklama
nie wiem moze to w mojej psychice bardziej? :-( w sumie zalezy od kąta podejscia..byleby tylko nie w strone naciecia:sorry:

Do góry