reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Super promocje, okazje na artykuły dzieciowe i nie tylko... :)

Ale kiedyś - tzn. przy poprzednich wyprzedażach jakoś mi się bardziej Zarowe ciuszki podobały... A ja jeszcze ostatnio poszałałam w internetowym 5.10.15., C&A (b.fajne "dorosłe" sweterki) i Tup Tup. Magia zwyżki VAT robi swoje....:eek:

reklama
Muszę się wybrać, po nowym roku w planach pierwsza zupka nie ze słoiczka, muszę się zaopatrzyć w pojemniki do jej zamrażania a Allegro tym razem się nie sprawdziło.

Kasiawilde - u Ciebie to teraz gdzie ? :-p Ja dawno nie widziałam w sklepach Lovelli w płynie do koloru - tylko do białego.
Pognałam w Sylwestra do Mothercare - w największym naprawdę niezłe wyprzedaże, były ale rozmiary co do niektórych rzeczy przebrane np. 3 pary legginsów i 3 rozpinane T-shirty z tej samej serii a wszystko do siebie wzajemnie pasuje za prawie 50 zł plus kupiłam pojemniczki zamykane z którymi wszystko mogę robić. Byłam też w Smyku - dwupak chłopięcych bodziaków po 25 zł, b. ładne, i Swiecie Dziecka - sporo rzeczy na - 40 a nawet - 50 % ale że ceny wyjściowe wysokie to niższa cena nie powaliła.

heh forever faktycznie mało precyzyjnie napisałam, okolice Białegostoku :) a ja płyn do koloru lovellowy kupiłam w biedronce za 17zl jakies 2 tyg temu ale to chyba jakies stare zapasy były ;)

Dziewczyny potrzebuje jakiegoś sprawdzonego sprzedawce na allegro z ciuszkami dla Dzieci. Dostaliśmy trochę kasy i chcemy Młodego zaopatrzyć... Już kilka ciuszków znalazłam ale chciałbym od 1 sprzedawcy żeby takiej na przesyłce wyjść. Bardzo proszę o pomoc! :-)

Ja w Tesco kupiłam dziś zestawy Gerbera: soczki 2 za 4 zł i deserki 3 za 6 zł. Promocyjnej Bobovity nie widziałam. Do tego wyprzedaże ciuchowe - jak już wspominałam nie dla nas, tylko rajstopki kupiłam.

reklama
W biedronce przecenione zabawki- u nas pchacz, pluszowe kręgle ( naprawdę b. fajne!) i stoliczki muzyczne- kupiłam ( choć plastik...) , bo duzo rzeczy do manipulacji (super kółka do kręcenia, widziałam, że Miesio je pokocha) a baterie zawsze można wyciągnąć;) choć dźwięki nie są nachalne i jest regulacja głośności. Są też paski za pomocą których można zamocować w łóżeczku. Miiesiowi bardzo się podoba:tak: P1120049.jpgWszystkie zabawki 40 zł

Do góry