reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Super promocje, okazje na artykuły dzieciowe i nie tylko... :)

Ale kiedyś - tzn. przy poprzednich wyprzedażach jakoś mi się bardziej Zarowe ciuszki podobały... A ja jeszcze ostatnio poszałałam w internetowym 5.10.15., C&A (b.fajne "dorosłe" sweterki) i Tup Tup. Magia zwyżki VAT robi swoje....:eek:

reklama
Muszę się wybrać, po nowym roku w planach pierwsza zupka nie ze słoiczka, muszę się zaopatrzyć w pojemniki do jej zamrażania a Allegro tym razem się nie sprawdziło.

Kasiawilde - u Ciebie to teraz gdzie ? :-p Ja dawno nie widziałam w sklepach Lovelli w płynie do koloru - tylko do białego.
Pognałam w Sylwestra do Mothercare - w największym naprawdę niezłe wyprzedaże, były ale rozmiary co do niektórych rzeczy przebrane np. 3 pary legginsów i 3 rozpinane T-shirty z tej samej serii a wszystko do siebie wzajemnie pasuje za prawie 50 zł plus kupiłam pojemniczki zamykane z którymi wszystko mogę robić. Byłam też w Smyku - dwupak chłopięcych bodziaków po 25 zł, b. ładne, i Swiecie Dziecka - sporo rzeczy na - 40 a nawet - 50 % ale że ceny wyjściowe wysokie to niższa cena nie powaliła.

heh forever faktycznie mało precyzyjnie napisałam, okolice Białegostoku :) a ja płyn do koloru lovellowy kupiłam w biedronce za 17zl jakies 2 tyg temu ale to chyba jakies stare zapasy były ;)

Dziewczyny potrzebuje jakiegoś sprawdzonego sprzedawce na allegro z ciuszkami dla Dzieci. Dostaliśmy trochę kasy i chcemy Młodego zaopatrzyć... Już kilka ciuszków znalazłam ale chciałbym od 1 sprzedawcy żeby takiej na przesyłce wyjść. Bardzo proszę o pomoc! :-)

Ja w Tesco kupiłam dziś zestawy Gerbera: soczki 2 za 4 zł i deserki 3 za 6 zł. Promocyjnej Bobovity nie widziałam. Do tego wyprzedaże ciuchowe - jak już wspominałam nie dla nas, tylko rajstopki kupiłam.

reklama
W biedronce przecenione zabawki- u nas pchacz, pluszowe kręgle ( naprawdę b. fajne!) i stoliczki muzyczne- kupiłam ( choć plastik...) , bo duzo rzeczy do manipulacji (super kółka do kręcenia, widziałam, że Miesio je pokocha) a baterie zawsze można wyciągnąć;) choć dźwięki nie są nachalne i jest regulacja głośności. Są też paski za pomocą których można zamocować w łóżeczku. Miiesiowi bardzo się podoba:tak: P1120049.jpgWszystkie zabawki 40 zł

Do góry