reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SUPER FILM..EXTRA KSIĄŻKA

ja ostatnio przeczytalam:
Paulo Coelho "Jedenascie minut"
Johna Scotta shephard "Potyczki Henrego"

A teraz przywiozlam sobie "Spalona zywcem" - Souad.
Ksiazka na faktach,dopiero zaczelam,ale zapowiada sie chyba niezle.

reklama
Ineczka pisze:
Pati26 pisze:
serdecznie polecam "Samotnosc w sieci" :)
super ksiazka,jestem jej fanka i wiele osob ktore znam po przeczytaniu tej ksiazki mysla tak samo ;)
napewno podzielicie te opinie ;)

we wrzesniu na ekrany kin wchodzi polski film na podst. wlasnie tej ksiazki 8)
a czytalyscie "Los powtorzony"? tak jakby podobna, choc wg niektorych denerwujaco gorsza

kangurki pisze:
wow nie wiedziałam o tym filmie
a książkę czytałam już daaaaawno i była super:)
więc film mam nadzieję też bedzie cool ;D
glowne role beda grac Cielecka i jej facet
byly facet :p ;)

niestety nie czytałam "Los powtorzony"
ale juz wiem ze przeczytam ;)

Ineczka pisze:
Pati26 pisze:
serdecznie polecam "Samotnosc w sieci" :)
super ksiazka,jestem jej fanka i wiele osob ktore znam po przeczytaniu tej ksiazki mysla tak samo ;)
napewno podzielicie te opinie ;)

we wrzesniu na ekrany kin wchodzi polski film na podst. wlasnie tej ksiazki 8)
a czytalyscie "Los powtorzony"? tak jakby podobna, choc wg niektorych denerwujaco gorsza

kangurki pisze:
wow nie wiedziałam o tym filmie
a książkę czytałam już daaaaawno i była super:)
więc film mam nadzieję też bedzie cool ;D
glowne role beda grac Cielecka i jej facet

Czytałam obie książki, i dla mnie "Samotność w sieci" jest lepsza. uważam że Wisniewski szedł za ciosem po sukcesie "samotności.." i dlatego napisał "Los powtórzony".

Już się nie mogę doczekać filmu, ale wiem z życia ze film jest gorszy niż ksiażka

Tak wszystkie zachwalacie ta "samotnosc w sieci" ze kupilam dzisiaj i zaczelam czytac. zapowiada sie ciekawa lekturka :)

a ja się zabrałam za Samotnośc w sieci. Niezła książka.Nie mam zbyt wiele czasu na czytanie, ale na tyle ile udało mi sie przeczytac, coraz ciekawiej się robi

reklama
A byl ktos juz moze w kinie na Samotnosci? nie wiem, czy sie wybierac, bo strasznie koty wieszaja :baffled:
chyba ksiazka za wysoko poprzeczke ustawila i film rozczarowuje

Do góry