reklama
miyu pisze:Ja rozumiem, że można nie lubić mangi i anime, ale filmy azjatyckie są naprawdę warte uwagi
a co polecasz Miyu?
Ja zaczynam dzis "Szklana zupe" J. Carolla, on mi sie chyba nigdy nie znudzi, ale czasem musimy od siebie odpoczac.... ;D
miyu
Fanka BB :)
To zależy jakie gatunki filmu preferujesz, proponuje zajrzeć tu http://nanikore.pl/ napewno coś znajdziesz dll siebie
Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
Wczoraj postanowiłam że mimo nawału obowiązków muszę wrócić do czytania...pojechałam do siorki i opróżniłam jej biblioteke z książek których ja jeszcze nie czytałąm...znalazłam tylko 5 ale na początek wystarczy
zaczełam od Alienisty (C. Carr) - zaczyna się obiecująco jak dowiem się kto i dlaczego zabija to Wam napisze czy warto przeczytać
a reszta ksiązek to tzw. Łatwa literatura z serii "Literatura na obcasach"
zaczełam od Alienisty (C. Carr) - zaczyna się obiecująco jak dowiem się kto i dlaczego zabija to Wam napisze czy warto przeczytać
a reszta ksiązek to tzw. Łatwa literatura z serii "Literatura na obcasach"
aguula
Fanka BB :)
A ja wlasnie wczoraj przeczytalam ksiazke Paulo Coelho "Byc jak plynaca rzeka. Mysli i impresje 1998-2005"
Fajnie sie ja czyta do snu
Ostatnio tez pochlonelam 3 ksiazki Tony Parsons: "Mezczyzna i chlopiec", "Mezczyzna i zona", "Za moje dziecko"
Ja musze codziennie miec cos do czytania. Najbardziej lubie czytac ksiazki przed snem lub w nocy (tez przed snem ;D)
No chyba, ze jeszcze w podrozy sluzbowej do Warszawy. Ostatnio w pociagu przeczytalam "Ksiezycowy Park" Bret Easton Ellis
Teraz czytam "Wychowac szczesliwe dziecko" Jan Parker, Jan Stimpson. Jakos ciezko mi wchodzi
A przy lozku czekaja na swoja kolej: "Wirus samotnosci" Wojciecha Kruczynskiego oraz "Manipulowanie umyslem" Denise Winn
Zabiore kilka ksiazek na wyjazd. Mam nadzieje, ze bede miala czas poczytac - nie tylko w nocy ;D
Fajnie sie ja czyta do snu
Ostatnio tez pochlonelam 3 ksiazki Tony Parsons: "Mezczyzna i chlopiec", "Mezczyzna i zona", "Za moje dziecko"
Ja musze codziennie miec cos do czytania. Najbardziej lubie czytac ksiazki przed snem lub w nocy (tez przed snem ;D)
No chyba, ze jeszcze w podrozy sluzbowej do Warszawy. Ostatnio w pociagu przeczytalam "Ksiezycowy Park" Bret Easton Ellis
Teraz czytam "Wychowac szczesliwe dziecko" Jan Parker, Jan Stimpson. Jakos ciezko mi wchodzi
A przy lozku czekaja na swoja kolej: "Wirus samotnosci" Wojciecha Kruczynskiego oraz "Manipulowanie umyslem" Denise Winn
Zabiore kilka ksiazek na wyjazd. Mam nadzieje, ze bede miala czas poczytac - nie tylko w nocy ;D
Pati26
Mama Marcela i Samuela
serdecznie polecam "Samotnosc w sieci"
super ksiazka,jestem jej fanka i wiele osob ktore znam po przeczytaniu tej ksiazki mysla tak samo
napewno podzielicie te opinie
we wrzesniu na ekrany kin wchodzi polski film na podst. wlasnie tej ksiazki 8)
super ksiazka,jestem jej fanka i wiele osob ktore znam po przeczytaniu tej ksiazki mysla tak samo
reklama
a czytalyscie "Los powtorzony"? tak jakby podobna, choc wg niektorych denerwujaco gorszaPati26 pisze:serdecznie polecam "Samotnosc w sieci"
glowne role beda grac Cielecka i jej facetkangurki pisze:wow nie wiedziałam o tym filmie
a książkę czytałam już daaaaawno i była super
więc film mam nadzieję też bedzie cool ;D
Podziel się: