reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

SUPER FILM..EXTRA KSIĄŻKA

siwasek pisze:
edyta27 pisze:
Ostatnio czytałam w CKMie fragmenty książki Clarksona (to ten od Top Gear - lubię ten program, mąż mnie zaraził), książka ma tytuł chyba "Świat wg Clarksona", ale w Elblążkowie nie mogę jej nigdzie dostać.... :mad:
ja tez lubie top gear i i zaraziąłm sie tez od małża, który jak twoj edytko marzy aby poprowadzic taki program :D :D :D :D
moj maz tez uwielbia top gear i ostatnio w tajemnicy ;) szepnal, ze marzy o wspomnianej ksiazce ;D

reklama
Edytko mój mąż kupił tą książkę, "świat wg Clarksona", jak chcesz to mogę Tobię ją pożyczyć jak On ja przeczyta, albo kupić dla Ciebie i Ci wysłac. Napisz jak jeszcze nie kupiłaś, chętnie pomogę :)

Wczoraj skończyłam kod leonarda i mogę powiedzieć że w sumie to fajny kriminał z ciekawym tłem :) Nie mam nic nowego do czytania więc albo zabiore się po raz kolejny za "Ojca chrzestnego"  albo nadrobie zaległości w kinematografii azjatyckiej :)

kangurki nie miałam na mysli kina indyjskiego, tylko koreańskie, japońskie krótko mówiac kitajców ;D

reklama
Do góry