Podbiję raz jeszcze i dopowiem, że jestem coraz bardziej zadowolona z mojego OmegaRegen… naprawdę teraz to już jestem pewna, że działa, mimo nawrotu zimy (przy takich sytuacjach w przeszłości wysuszenie skóry wracało jak bumerang…) nic się nie dzieje, skóra się zregenerowała na dobre.
reklama
Ja do ust tylko wazelinę kosmetyczną, żadne pomadki nie pomagały, wazelina nie ma sobie równych
Do ciała mleczko pod prysznic Luksja Care Pro, ma składniki balsamu (m.in. gliceryne) i takie nawilżanie mi wystarczy, już nic innego nie potrzebuje. Oczywiście do tego zdrowa dieta i odpowiednia ilość wody w ciągu dnia, to podstawa.
Do ciała mleczko pod prysznic Luksja Care Pro, ma składniki balsamu (m.in. gliceryne) i takie nawilżanie mi wystarczy, już nic innego nie potrzebuje. Oczywiście do tego zdrowa dieta i odpowiednia ilość wody w ciągu dnia, to podstawa.
Usta nawilża i odżywia miód :-).
Wszystko, co poleciłyście, jest fajne.
Mój lekarz jeszcze polecił Cerkoderm- krem z mocznikiem- skóra mięciutka i nawilżona, nawet ta na łokciach i kolanach:-). W aptekach, cena jakieś 15 zł za sporą tubkę .
Wszystko, co poleciłyście, jest fajne.
Mój lekarz jeszcze polecił Cerkoderm- krem z mocznikiem- skóra mięciutka i nawilżona, nawet ta na łokciach i kolanach:-). W aptekach, cena jakieś 15 zł za sporą tubkę .
barbara19
Początkująca w BB
Dziewczyny, a co sądzicie o specjalistycznych zabiegach na odżywienie skóry? Natknęłam się na taką klinikę w Internecie Zabiegi kosmetyczne w Warszawie - Medycyna estetyczna Geneo , myślicie, że warto w to inwestować kasę? Ciekawe czy już po jednym zabiegu by były efekty... Może macie jakieś doświadczenia?
katarzy802
Początkująca w BB
Spróbuj także z olejami, naprawdę działają cuda i są przyjazne dla naszej skóry. Mi bardzo pomógł olej z orzechów makadamia
Ja też walczę z suchą skórą;/ najgorzej jest zimą bo nie mogę nad nią zapanować. Ale spróbuje kupić produkt który polecacie może się uda.
agulqa_b
Fanka BB :)
Widze ze sucha skora na tapecie. Ja od jakiegoś czasu używam na noc dla siebie i w dzień dla małego żółtko roślinne firmy atw. Nie ma żadnej chemii w skladzie, wody, pegów, parabenów, slsów i innych, również konserwantów. Nie znalazlam też innego kremu na polskim rynku bez wody w składzie.
Może ktorejse sie przyda wiec podaje link Link do: A.T.W. BeautyLab - Sklep - Produkt - Twarz - Fitoregulator Żółtko Roślinne, krem tłusty do skóry z tendencją do alergii
Może ktorejse sie przyda wiec podaje link Link do: A.T.W. BeautyLab - Sklep - Produkt - Twarz - Fitoregulator Żółtko Roślinne, krem tłusty do skóry z tendencją do alergii
Załączniki
agulqa_b
Fanka BB :)
Berli polecam poczytac o emolientach... nie sa wcale dobre, daja złudzenie nawilzenia i nic wiecej
reklama
serio? a ja bardzo lubilam kremy Emolium wlasnie z emolientami. Skad wiesz ze to tylko zludzenie nawilzenia? Co prawdajuz nie uzywam tego kremu, ale planowalam do niego wrocicBerli polecam poczytac o emolientach... nie sa wcale dobre, daja złudzenie nawilzenia i nic wiecej