Stąd i nieregulerne owulacjeTak ja mam małe te jednostki .
Okres zazwyczaj mam max 3 dni ale długie cykle , tak mam zazwyczaj 34 dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Stąd i nieregulerne owulacjeTak ja mam małe te jednostki .
Okres zazwyczaj mam max 3 dni ale długie cykle , tak mam zazwyczaj 34 dni.
Stąd i nieregulerne owulacje
Czyli z reguły masz niewydolność ciałka żółtego bez leków?Niestety . Progesteron zazwyczaj miałam 5 , 6 raz miałam max 17 dopiero po lekach mam 55 , 60 .
Więc stąd tyle tego
Czyli z reguły masz niewydolność ciałka żółtego bez leków?
A jaki powinien być poziom progesteronu w ogóle?
To ja miałam prog 19 przy becie 16, myślicie, że był faktycznie za niski i dlatego ciąża się nie utrzymała?Mi gin mówiła żeby zajść musi być powyżej 20
Czyli chyba nie kwestia proga skoro Ty miałaś ponad 2x wyższy i też się nie utrzymała..Ja przy ciąży miałam betę 88 a progesteron 50 i też się nie utrzymała
Czyli chyba nie kwestia proga skoro Ty miałaś ponad 2x wyższy i też się nie utrzymała..
A miałaś jakieś zlecone badania po tym? Lekarze przy pierwszej ciąży biochemicznej nawet pewnie nie szukają jakoś szczególnie jej przyczyny...