reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki też mają hobby:)

Ja zanim zaszłam w ciążę to chodziłam z aparatem i robiłam zdjęcia, bo sprawiało mi niezłą przyjemność, teraz troszę ciężej wyjść brzuszek większy nie da rady się schylić, ale ciągle się staram :D:D:D

reklama
A ja w sumie to bym się chciała zająć jakimś rękodziełem co właśnie zamierzam z dniem dzisiejszym uczynić i wystartować. Kiedyś malowałam takie czarno białe rysuneczki, papeterie robiłam..różne plastyczne dzieła hehe. Wraz z ciążą postanawiam to odświeżyć i spróbować czegoś nowego - patchwork. Wspominałam o tym na głównym wątku.

No i poza tym - pływanieeeeeeee. Ja to mogłabym w wodzie żyć. I jak się bejbiątko urodzi to od razu jak to będzie możliwe będziemy chodzić na basen. Z resztą małżonek również wodny.
Nawet myślałam o porodzie w wodzie :)

a ja sie wczoraj chwycilam za szydelko i wyczarowalam malego bucika :) mpoj pierwszy robiony na oko :p troche krzywy wyszedl ale przypomina bucik :-Dmam jeszce troche czasu moze uda mi sie zrobic dwal ladne rowne buciki :)

Właśnie sobie uświadomiłam, że w październiku idę na wesele do dobrej starej koleżanki i wymyśliłam, że zrobię jej taką niespodziankę:

Zobacz załącznik 384422

W dużym serduchu będzie data, a w małych serduszkach literki układające się w imiona młodych. Na koniec obrazek dostanie śliczną ramkę. Wiem, że przyszła panna młoda lubi takie rzeczy, bo kiedyś razem się w rękodzieło bawiłyśmy. Lecę na najulubieńsze zakupy: nowe, kolorowe niteczki i kanwę. Zaczynać lubię najbardziej - szkoda że z kończeniem tych moich dzieł jest większy problem.

Na dzierganepogodzinach.blogspot.com pojawiła się już panna króliczkowa - część obrazka, który zawiśnie w pokoju dziecięcym :)

Z góry przepraszam za post pod postem, ale przy edytowaniu nie mogę wstawić fotek z kompa :/

Czyż nie są śliczne???

butki.jpg butki 2.jpg

To są zdjęcia znalezione w sieci, ale coś czuję, że wkrótce sama spróbuję takie wydziergać :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pola sliczne:tak: widzialam podobne na druciki, wiec jak dojde do ladu z lapusia moja to moze ccos w koncu zaczne robic, bo juz mam tego serdecznie dosc. Tona materialu czeka a ja nic zrobic nie moge:dry:

Do góry