reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki też mają hobby:)

reklama
nie ma co mowic, czasu tyle mam, ze od momentu gdy watek wyladowal poza pierwsza strona nie spojrzalam do niego...
a teraz czasu mam jeszcze mniej:-D

Mami, rozumiem, ze Emilia bedzie miala w pokoiku pelno ladnych mamusiowych malowidel:tak:

Pola
kocyk pamietam, wszak sama zaczelam nawet robic w grudniu, tylko, ze w kolorze blue. Zrobilam 4 misie i teraz lezy w kacie szufladowym, wiec doczekal sie gorszych czasow niz bycie waleczkiem;-)

Wyszedl Ci przeslicznie, naprawde ladnie wyglada a Pola pewnie kiedys Ci za niego uroczo podziekuje:tak:

Jak Wam się podobają przyznane w tym roku Oscary ;p Jestem mega rozczarowana ;/ Ale zawsze tak mam po Oscarach. Cieszy mnie tylko Rozstanie, drugoplanowy żeński i drugoplanowy męski. Co za bryndza. Widziała, któraś z Was artystę? Naprawde to takie arcydzieło? W ogóle mi się nie chce tego oglądać, ani Hugo. Jakoś nie moja tematyka. Ale może się mylę. Tak czy inaczej nie podobają mi się;/

Dziewczyny, biję się w pierś, ale nie zaglądam na bb. Trochę bardziej udzielam się na Facebooku w zamkniętej grupie BB. Sporo nas tam, ale wielu stycznióweczek brakuje. Może dacie się namówić? :)

Ale ja nie o tym. Zapraszam na mojego bloga dziergane po godzinach
Dzieciowo się tam ostatnio zrobiło. Czapeczki zaczęłam produkować. Najpierw dla Polci, a połechtana komentarzami dziewczyn, ośmieliłam się robić takie czapeczki NA ZAMÓWIENIE. Pierwsze już jutro powędrują do styczniowego maleństwa.
W ramach macania terenu i trochę promocji każda czapeczka zamówiona przez Styczniówkę 2012 do 10 marca to tylko 20 PLN plus koszty przesyłki! Czapusie do obejrzenia na blogu!

A kontakt do mnie: e.glowa@wp.pl

Ostatnia edycja:
reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry