reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Myślisz że jeszcze dobę jeszcze wytrzymam? :D
W zasadzie jeśli czop jest podbarwiony krwią to niby już lada moment ale.. mi w poniedziałek odchodził cały dzień i nic. Od wtorku zupełnie nic. Wczoraj znów cały dzień już taki brązowawy i dziś znow nic. W poprzedniej ciąży też odchodził kilka dni zanim cokolwiek się rozwinęło.

reklama
W zasadzie jeśli czop jest podbarwiony krwią to niby już lada moment ale.. mi w poniedziałek odchodził cały dzień i nic. Od wtorku zupełnie nic. Wczoraj znów cały dzień już taki brązowawy i dziś znow nic. W poprzedniej ciąży też odchodził kilka dni zanim cokolwiek się rozwinęło.
Mi w pierwszej ciąży nie odszedł, tylko od razu wody. Zależy mi żeby jutro rodzić:D moja gin ma od 19 dyżur:) w sumie leci mi regularnie od 2ch godzin. Wcześniej raz był na papierze A raz nie.

Mi w pierwszej ciąży nie odszedł, tylko od razu wody. Zależy mi żeby jutro rodzić:D moja gin ma od 19 dyżur:) w sumie leci mi regularnie od 2ch godzin. Wcześniej raz był na papierze A raz nie.
U mnie wczoraj cały czas byl. A dziś już nie ma. Szansa napewno jakaś jest. Może spróbuj pospacerować, może jakieś tarmoszenie sutków żeby pobudzić skurcze a może akurat się uda..

Dotrwałam do dziś, juhu! 😁 dziś niech wychodzi :p już ją chce tulić :) aczkolwiek w nocy już w razie czego zabezpieczone miałam łóżko przed wodami 🙈

reklama
Hej dziewczynki :) wlasnie zobaczyłam na papierze odrobine krwi i nie wiem o co chodzi... To moja pierwsza ciąża, jeszcze mi gin odwołała moja ostatnią wizyte, którą mialam miec w czwartek 07.01 i kompletnie nie wiem jak szyjka i czy juz jest jakieś rozwarcie.. Dopiero w czwartek 14.01 mnie zapisali, ahh. To może być ten czop?

Do góry