reklama
Justynanana
Fanka BB :)
Mi dzis 3 dzien odchodzi czop.. czy to w ogóle normalne? Już tracę nadzieję, że się samo rozkręci do jutra rana
G
gość _199
Gość
Niektórym miesiąc odchodzi, więc wieszMi dzis 3 dzien odchodzi czop.. czy to w ogóle normalne? Już tracę nadzieję, że się samo rozkręci do jutra rana
ZawszeWięcej
Dziewczyny, pamiętacie jak pisałyśmy tutaj o wadze w ciąży? Ja przytyłam 13 kilo. Martwiłam się czy uda mi się zrzucić, ale po 2 tygodniach od porodu jest już 10 mniej. Także nie ma co się martwić na zapas
Justynanana
Dzięki...Niektórym miesiąc odchodzi, więc wiesz
Izawo28
Dziewczyny, pamiętacie jak pisałyśmy tutaj o wadze w ciąży? Ja przytyłam 13 kilo. Martwiłam się czy uda mi się zrzucić, ale po 2 tygodniach od porodu jest już 10 mniej. Także nie ma co się martwić na zapas
A karmisz piersią?
Troszkę Ci zazdroszczę. Ja przytylam 12 kg i po 2 tygodniach zrzucilam dopiero lub aż 7 kg.
G
gość _199
Gość
To sporo, ja przytyłam o wiele wiele więcej, więc czeka mnie ostry reżim żywieniowy po porodzie, żeby jako tako wyglądać.Dziewczyny, pamiętacie jak pisałyśmy tutaj o wadze w ciąży? Ja przytyłam 13 kilo. Martwiłam się czy uda mi się zrzucić, ale po 2 tygodniach od porodu jest już 10 mniej. Także nie ma co się martwić na zapas
Nie no żartuje, dziewczyny pisały że im po odpadnięciu czopa szybko poszło, więc trzymam kciukiDzięki...
Malinowa_959
Ufff... Uspokoiłam sie, dziękuję. Faktycznie jest go coraz więcej i ze śluzem.Tak to czop zaczyna odchodzic.
Justynanana
@Martynaa02 I jak u Ciebie?
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Na kiedy masz termin?Ufff... Uspokoiłam sie, dziękuję. Faktycznie jest go coraz więcej i ze śluzem.