reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Wiem co czujesz bo ja juz to przerabialam 4 razy a teraz bedzie 5 raz i tez juz raczej na dłużej lub bd cc tez mam skurcze bol brzucha miednicy nie wiem co z ta szyjka czy to dalej idzie i te poty tragedia trzymaj się tam a do ktorego tyg chca trzymac?

Ja leżę juz 9 dzień tutaj. Doktor skierował mnie na sterydy na rozwój płucek i zostawił ze skracajaca się szyjka, powiedział ze do 33 tygodnia musimy wytrzymać dzisiaj jest 32+0 wiec jeszcze tydzien i nie wywiozą nas ciul wie gdzie. Wiem tylko tyle ze na święta powinnismy być juz w domu. Myśle ze on mnie wypuści jeszcze na 2 tygodnie

reklama
Wczoraj wzięłam się za wyprawkę, a dzisiaj jestem w szpitalu na obserwacji bo mam złe wyn
Ja leżę juz 9 dzień tutaj. Doktor skierował mnie na sterydy na rozwój płucek i zostawił ze skracajaca się szyjka, powiedział ze do 33 tygodnia musimy wytrzymać dzisiaj jest 32+0 wiec jeszcze tydzien i nie wywiozą nas ciul wie gdzie. Wiem tylko tyle ze na święta powinnismy być juz w domu. Myśle ze on mnie wypuści jeszcze na 2 tygodnie
To ja ide za tydz w skonczonym 33+1i juz mam zostac na obserwacji jak dotrwam a sterydow nie dawali

Nie chce straszyć ale moga nie wypuścić..u mnie niby inna sytuacja a za kazdym razem jest problem teraz to juz podejrzewam ze tym bardziej bo to juz strach w kazdej chwili mozemy ur

reklama
Do góry