reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

U mnie mama sie wkrecila w te wyprawke co rusz cos dokupuje..a to sasiadka cos przyniesie brat bo wiedza ze ja juz wiecej leżę a wychodze jak naprawdę trzeba czyli sprawy urzedowe i przedszkole

reklama
Zastanawialam sie co u cb wczoraj ;)

Tyle ze dalej leżymy ... przy ordynatorze spiął mi się brzuch i posprzątane 😢 wiem, ze to dla dobra dzieci ale nic nie zwraca uwagi ze jeszcze mam jedno w domu które bardzo za mną tęskni 😢 No ale jak trzeba to jakos muszę to przetrawić.
Jeszcze powiedział ze mieli raz taki przypadek ze wypuścili pacjentkę do domu a ona jedno urodziła zaraz w domu a drugie przez cc w szpitalu 😳 to juz wole tu gnić sama jak palec niż później umierać ze strachu o dzieci

Tyle ze dalej leżymy ... przy ordynatorze spiął mi się brzuch i posprzątane 😢 wiem, ze to dla dobra dzieci ale nic nie zwraca uwagi ze jeszcze mam jedno w domu które bardzo za mną tęskni 😢 No ale jak trzeba to jakos muszę to przetrawić.
Jeszcze powiedział ze mieli raz taki przypadek ze wypuścili pacjentkę do domu a ona jedno urodziła zaraz w domu a drugie przez cc w szpitalu 😳 to juz wole tu gnić sama jak palec niż później umierać ze strachu o dzieci
Wiem co czujesz bo ja juz to przerabialam 4 razy a teraz bedzie 5 raz i tez juz raczej na dłużej lub bd cc tez mam skurcze bol brzucha miednicy nie wiem co z ta szyjka czy to dalej idzie i te poty tragedia trzymaj się tam a do ktorego tyg chca trzymac?

reklama
Białko w moczu i ciśnienie mi skacze, z tego powodu poprzednią ciążę zakończyłam w 36 tyg przez cc, a teraz jestem w 32 tyg

Do góry