Lenuszka
Mamusia Gajusi
Poprostu zazdroszczę Ci tego optymizmu[emoji16]tak, a co ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poprostu zazdroszczę Ci tego optymizmu[emoji16]tak, a co ?
po tym co przeszłam po poronieniu, to muszę ufać personelowi. Boje się, że ktoś znowu mnie potraktuje nieludzko. Dlatego okoliczne szpitale odpadają, a na pewno w moim mieście.Poprostu zazdroszczę Ci tego optymizmu[emoji16]
JaWitam Was z rana przy kawce czy jest tu jeszcze jakaś mamusia która nie była na połówkowych? Miłego dnia dziewczynki jak któraś wizytuje to udanych wizyt
Ja nie robię badań prenatalnych w 3 trymestrze.Dzień dobry dziewczyny
Powiedzcie mi kiedy macie 3 badanie prenatalne? Ja dzisiaj zadzwonię sie umówić i jestem ciekawa kiedy mi ustali termin...
Ja nie robię badań prenatalnych w 3 trymestrze.
1i2 miałam z projektu uni europejskiej, a 3cie jest płatne 270 zł. Moja ginekolog powiedziała że i tak na każdej wizycie bada to samo co na tych 3cich prenatalnych więc nie muszę się zapisywać. W sumie chodze do ginekologa do kliniki w której robiłam 2 poprzednie prenatalne więc wiem że sprzęt jest dobry
Ty to wiem kochanie że jeszcze przed
Ja mam 2,5 letnie i się też zastanawiam jakoś raz w miesiącu przypominam sobie o czymś co muszę dokupić albo wymienić po córceMój powiedział to samo, takie badanie robimy na każdej wizycie wiec bez sensu. I tez jest płatne 3 prenatalne
Niby mam dziecko co prawda 7letnie ale od wczoraj siedzę i zastanawiam się co będzie mi potrzebne do szpitala pasuje mi się powoli przygotowywać i zbierać gdzieś te rzeczy ‚dla siebie’. Jest jakiś smart week na Allegro i może bym sobie pokupowala jakieś wkładki podkłady itp
Ja po wyjsciu ze szpitala bede pakowac juz torbe,bo za miesiąc juz bede miec ccMój powiedział to samo, takie badanie robimy na każdej wizycie wiec bez sensu. I tez jest płatne 3 prenatalne
Niby mam dziecko co prawda 7letnie ale od wczoraj siedzę i zastanawiam się co będzie mi potrzebne do szpitala pasuje mi się powoli przygotowywać i zbierać gdzieś te rzeczy ‚dla siebie’. Jest jakiś smart week na Allegro i może bym sobie pokupowala jakieś wkładki podkłady itp