reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dzień dobry dziewczyny:)
Powiedzcie mi kiedy macie 3 badanie prenatalne? Ja dzisiaj zadzwonię sie umówić i jestem ciekawa kiedy mi ustali termin...

Dzień dobry dziewczyny:)
Powiedzcie mi kiedy macie 3 badanie prenatalne? Ja dzisiaj zadzwonię sie umówić i jestem ciekawa kiedy mi ustali termin...
Ja nie robię badań prenatalnych w 3 trymestrze.
1i2 miałam z projektu uni europejskiej, a 3cie jest płatne 270 zł. Moja ginekolog powiedziała że i tak na każdej wizycie bada to samo co na tych 3cich prenatalnych więc nie muszę się zapisywać. :) W sumie chodze do ginekologa do kliniki w której robiłam 2 poprzednie prenatalne więc wiem że sprzęt jest dobry ;)

Ja nie robię badań prenatalnych w 3 trymestrze.
1i2 miałam z projektu uni europejskiej, a 3cie jest płatne 270 zł. Moja ginekolog powiedziała że i tak na każdej wizycie bada to samo co na tych 3cich prenatalnych więc nie muszę się zapisywać. :) W sumie chodze do ginekologa do kliniki w której robiłam 2 poprzednie prenatalne więc wiem że sprzęt jest dobry ;)

Mój powiedział to samo, takie badanie robimy na każdej wizycie wiec bez sensu. I tez jest płatne 3 prenatalne 🙂

Niby mam dziecko co prawda 7letnie ale od wczoraj siedzę i zastanawiam się co będzie mi potrzebne do szpitala 😱 pasuje mi się powoli przygotowywać i zbierać gdzieś te rzeczy ‚dla siebie’. Jest jakiś smart week na Allegro i może bym sobie pokupowala jakieś wkładki podkłady itp 🤔

Mój powiedział to samo, takie badanie robimy na każdej wizycie wiec bez sensu. I tez jest płatne 3 prenatalne 🙂

Niby mam dziecko co prawda 7letnie ale od wczoraj siedzę i zastanawiam się co będzie mi potrzebne do szpitala 😱 pasuje mi się powoli przygotowywać i zbierać gdzieś te rzeczy ‚dla siebie’. Jest jakiś smart week na Allegro i może bym sobie pokupowala jakieś wkładki podkłady itp 🤔
Ja mam 2,5 letnie i się też zastanawiam 🤣 jakoś raz w miesiącu przypominam sobie o czymś co muszę dokupić albo wymienić po córce :D

reklama

Ja po wyjsciu ze szpitala bede pakowac juz torbe,bo za miesiąc juz bede miec cc

Do góry