reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ogarniacie juz wyprawkę ? Nie ukrywam, ze ja juz dawno .... albo jestem za głupia albo za dużo wiem i jestem przerażona różnymi wyborami. Butelki antykolkowe czy zwykle, jakie kombinezony czy takie całe czy z nogami i rozmiar to chyba maksymalnie 56 ale sama nie wiem ... jeszcze wszystko to jest takie drogie, jakbym miała jedno to super bo wydaje np 250 i mam cały zestaw poscielki to do wózka to rożek ale 500 to juz boli a gdzie tam reszta 🤦🏼‍♀️😱

Ogarniacie juz wyprawkę ? Nie ukrywam, ze ja juz dawno .... albo jestem za głupia albo za dużo wiem i jestem przerażona różnymi wyborami. Butelki antykolkowe czy zwykle, jakie kombinezony czy takie całe czy z nogami i rozmiar to chyba maksymalnie 56 ale sama nie wiem ... jeszcze wszystko to jest takie drogie, jakbym miała jedno to super bo wydaje np 250 i mam cały zestaw poscielki to do wózka to rożek ale 500 to juz boli a gdzie tam reszta 🤦🏼‍♀️😱
Ja mam wszystko po córce, więc będę kupować takie drobniejsze rzeczy :) ale fakt faktem wydać na raz 500 zł to boli, może rozłóż sobie to na 2-3 miesiące??

Ja póki co zamówiłam regały do pokoiku. Troszkę ubranek mam od koleżanek wiec tylko muszę przejrzeć i jakieś znikome ilości dokupić. Pozostają grubsze tematy jak wózek, fotelik, łóżeczko. Ale tym mam zamiar zając się dopiero za miesiąc jak do końca wyremontuje pokój. Ja szukam okazji jeżeli chodzi o zakup wyprawki. Dużo znajomych wyzbywa się gratów po dzieciach i za czekoladki i kawę można upolować mało używany a nadal modny wózek, tak samo z łóżeczkiem :D generalnie to nie szaleje z ilością rzeczy. :)

Ja wózek będę miała nowy, łóżeczko kupi mi mama, więc mniejszy koszt. Z ubraniami czekam, bo nie wiem ile finalnie będzie mały ważył, ale raczej kupuje na 62

reklama
Ja tak srednio cos kupilam,ale jeszcze nic takiego nie mam ani ubranek itp bede w szpitalu to bede zamawiac.

Do góry