Taak czasami to sa takie uczucia ktore ciezko określić. przeciez cieszymy sie ze nasze i ze zdrowe to najważniejsze.Już teraz mam na prawdę uśmiech od ucha do ucha, ze bedzie synuś.. Z resztą, kto by w tym brzuszku nie mieszkał to bardzo sie ciesze, że tam jest i już czekam powoli na spotkanie Ale początki byly trudne i sama na prawde nie wiem dlaczego
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Baba i teraz bedzie druga[emoji16]oczywiscie. a kogo masz w domu?
Agnieszka2929
Fanka BB :)
Czesc wszystkim ja po wizycie wszystko ok usg tez ok dziewczyny ponad 600 g jedna a druga 580g za 2 tyg na oddział szpitala na obserwacje i badania.
Malwa12345
Aktywna w BB
badz dobrej mysli:*Powiedzieli, że większe ryzyko wad (zwłaszcza serca i nerek), hipotrofii, porodu przedwczesnego. Na razie wszystko wygląda ok. Ale i tak mam zleconego kardiologa prenatalnego dla pewności i częstsze kontrole, żeby sprawdzać czy dziecko nie przestaje się rozwijać. Kurcze, wcześniej nawet nie wiedziałam, że takie coś istnieje..
też mam jutro połówkowe i też się stresuje ...Ehh ja jutro połówkowe i strasznie się martwie co to będzie..
Malwa12345
Aktywna w BB
chlopaki beda mieli branieBaba i teraz bedzie druga[emoji16]
Malinowa_959
Rosną jak na drozdzachCzesc wszystkim ja po wizycie wszystko ok usg tez ok dziewczyny ponad 600 g jedna a druga 580g za 2 tyg na oddział szpitala na obserwacje i badania.
Jagodowa Mama
Staram się.. Dziękuję [emoji8]badz dobrej mysli:*
Malinowa_959
I ja trzymam kciuki, będzie dobrze. Musi byćStaram się.. Dziękuję [emoji8]
reklama
Malwa12345
Aktywna w BB
dlaczego sie boisz?Ehh ja jutro połówkowe i strasznie się martwie co to będzie..