Martynaa02
Fanka BB :)
Mnie jeszcze ten etap nie dotyczy ale się nie oglądne i już będzieWitaj szkoło [emoji39][emoji39][emoji39]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie jeszcze ten etap nie dotyczy ale się nie oglądne i już będzieWitaj szkoło [emoji39][emoji39][emoji39]
Idziesz online?Wy dzieci do szkoły wysyłacie, a ja sama siebie od października muszę wysłać [emoji23]
Jutro 20tc a w brzuchu nadal cisza. Już zaczynam się denerwować ;//
Wy dzieci do szkoły wysyłacie, a ja sama siebie od października muszę wysłać
Jutro 20tc a w brzuchu nadal cisza. Już zaczynam się denerwować ;//
Moja uczelnia zrobiła na szczęście zajęcia online. Tylko sesje mam na termin porodu, więc zobaczymy jak to będzie, mam nadzieje że mały będzie chciał współpracować.Idziesz online?
A jaki kierunek?Moja uczelnia zrobiła na szczęście zajęcia online. Tylko sesje mam na termin porodu, więc zobaczymy jak to będzie, mam nadzieje że mały będzie chciał współpracować.
finanse i rachunkowość, ale już drugi rok mi leciA jaki kierunek?
Aaa ja mam ukonczone 3 kierunki i waham sie nad otworzeniem przewodu doktorskiego tylko chyba szkoda mi kasy.finanse i rachunkowość, ale już drugi rok mi leci
ja to tylko licencjat i starczy mi nauki ;D Podziwiam, że tyle kierunków skończyłaś. Jednocześnie je robilaś czy kierunek po kierunku ?Aaa ja mam ukonczone 3 kierunki i waham sie nad otworzeniem przewodu doktorskiego tylko chyba szkoda mi kasy.