Grabarzenka
Fanka BB :)
Jej... Wiadomo coś wiecej?Jestem po usg mialam dziś wyjsc,ale jutro ide ten pech mnie nigdy nie opuści moja córka ma wade serca nie wiadomo czy przeżyje po porodzie lub w brzuchu..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jej... Wiadomo coś wiecej?Jestem po usg mialam dziś wyjsc,ale jutro ide ten pech mnie nigdy nie opuści moja córka ma wade serca nie wiadomo czy przeżyje po porodzie lub w brzuchu..
A która córeczka? Ta z bliźniaków czy ta trzecia? Może da radę zoperowac?Jestem po usg mialam dziś wyjsc,ale jutro ide ten pech mnie nigdy nie opuści moja córka ma wade serca nie wiadomo czy przeżyje po porodzie lub w brzuchu..
Bliźniak a tamten blizniak umarl w 16 tyg nie 14A która córeczka? Ta z bliźniaków czy ta trzecia? Może da radę zoperowac?
Przykro mi, ja mam nadzieję że tak medycyna poszła do przodu że wszystko będzie dobrze. Musisz być silna!
A wiadomo dlaczego tak się stało? Bo chyba więcej informacji dowiadujesz się ze szpitala niż od własnego lekarza. A dlaczego dopiero jutro wychodzisz? Masz jakieś dodatkowe badania zlecone, tak?Bliźniak a tamten blizniak umarl w 16 tyg nie 14
Zdrowa jak rybaA z trzecim jest wszystko ok ?
Przykro mi
No leki beda kontrole echa serca walka z czasem ja tu sie takich rzeczy naogladalam ze naprawde to jest straszna rzeź ;/A wiadomo dlaczego tak się stało? Bo chyba więcej informacji dowiadujesz się ze szpitala niż od własnego lekarza. A dlaczego dopiero jutro wychodzisz? Masz jakieś dodatkowe badania zlecone, tak?
Kiedy chca rozwiazac ciaze?No leki beda kontrole echa serca walka z czasem ja tu sie takich rzeczy naogladalam ze naprawde to jest straszna rzeź ;/
Aga miałaś półtora tyg echo serca i nic nie pokazywało żadnej wady przecież tamten był specjalista od serc.Jestem po usg mialam dziś wyjsc,ale jutro ide ten pech mnie nigdy nie opuści moja córka ma wade serca nie wiadomo czy przeżyje po porodzie lub w brzuchu..