termin mam na 24.01.2021Hej hej, witamy ! Na kiedy mąż termin?
A czemu musiałaś mieć amnio?
wskazania do amnio obniżone białko Pappa 0,436 ... NT 2,20 ryzyko ZD skorygowane 1:83
usg w porządku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
termin mam na 24.01.2021Hej hej, witamy ! Na kiedy mąż termin?
A czemu musiałaś mieć amnio?
Będzie dobrze, ja mam NT 3.4, tydzień później 2.9 i dzidziuś zdrowy. Trzymam kciukitermin mam na 24.01.2021
wskazania do amnio obniżone białko Pappa 0,436 ... NT 2,20 ryzyko ZD skorygowane 1:83
usg w porządku
U mnie już szaro deszczowo i ponuro. 19t1d 8 czuje pierwszy ru chy 9 września mamy połówkoweWitajcie dziewczyny, jaka cisza tutaj. Pewnie przez to, ze weekend. Korzystajcie z koncowki lata, zaraz bedzie szaro, buro i ponuro. Rodolek pyrka wiec czas na kawę.
dziękujęBędzie dobrze, ja mam NT 3.4, tydzień później 2.9 i dzidziuś zdrowy. Trzymam kciuki ❤
Hej jak tam u Ciebie?
Siedzę w szpitalu czekam na usg od piątkuHej jak tam u Ciebie?
Bleee ..;/ale nawet nie ma mi kto przywiezc nic .Jak tam szpitalne jedzenie?
Daj znac po tym usg,jak bedziesz mogla....Bleee ..;/ale nawet nie ma mi kto przywiezc nic .