Agnieszka2929
Fanka BB :)
Minie po porodzie z synem mialam to samo .Tyle ze leki to zanim działają tak jak trzeba to conajmniej 2 miesiące musze brac.Oby CI szybko minęło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Minie po porodzie z synem mialam to samo .Tyle ze leki to zanim działają tak jak trzeba to conajmniej 2 miesiące musze brac.Oby CI szybko minęło
Jakie bierzesz leki na ciśnienie?Minie po porodzie z synem mialam to samo .Tyle ze leki to zanim działają tak jak trzeba to conajmniej 2 miesiące musze brac.
Za mało jesz! Żebyś nie nabawiła się anemii. Może jakieś warzywa- owoce w musie? Lub zblendowane?Ciekawe jak to moje niejedzenie wpłynie na wyniki... dziś jeszcze cisnienie mi coś nie tak wychodzi ( najlepsze dziś to 84/62 I puls 140), zwroty w głowie, mroczki przed oczami....mdlosci są nadal, ale ścisk brzucha troszkę puszcza
Koper włoski zaparzałam tez mojej pierwsze córce jak miała kolki od 2mca ż.Mam z kopru jakas herbate ale myslalam ze nie mozna ja jem malo na nic nie mam ochoty
DopegytJakie bierzesz leki na ciśnienie?
Gdzies bylo na necie ze nie mozna no ja mam koper wloski z kauflanda wypilam zobaczymy bo zasnelam z bolu,ale tesc mnie obudzilKoper włoski zaparzałam tez mojej pierwsze córce jak miała kolki od 2mca ż.
Dokładnie @asia333podlasie biorę dopegyt 3x1 i accard. Wlansie dzwoniłam do lekarza kazała dzis już nie brać i coś zjeść. Udalo mi się wcisnąć oszukany krupnikDopegyt
Nie lubie jarmuzu,a wczoraj szpinak wyladowal w wc ja po jajkach mam bol brzucha jak po większości z owoców tylko jablka zjem bo inne tez wylatuje waga spada one rosną bede miala braki.Aga musisz jeść bo zaraz badania poleca, ja tez nie mam siły bo morfo juz poleciała .... siostra kazała mi jeść ‚trawe’ wiec robie koktajle w termomiksie ciacham na muto owoce ze szpinakiem jeszcze jarmuz muszę kupić. Ja ogólnie jestem niejadkiem dużo rzeczy jest ble a teraz to juz kosmos .. mięso odrzuciło, jajka muszę je jeść wiec czasem staram się wcisnąć ale ciezko.
Ja mam 2x1 i acard 1x1Dokładnie dopegyt 3x1 i accard. Wlansie dzwoniłam do lekarza kazała dzis już nie brać i coś zjeść. Udalo mi się wcisnąć oszukany krupnik
Wg lekarza cisnienie jest wynikiem albo pogody, albo tego że nie mogłam ostatnio nic zjeść.