reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja wlasnie wracam z badan i kolejne 180 zl poszlo .

Pięknie ... ja póki co płaciłam tylko na HIV i kiłę resztę mam z polisy. Tyle ze kończy mi się w połowie października i później nie wiem co zrobić. Składka miesięczna mocno poszła do góry 😕
Samo usg ciąży bliźniaczej to juz jest inny koszt niż pojedynczej ehh ...

reklama
Mam z kopru jakas herbate ale myslalam ze nie mozna ja jem malo na nic nie mam ochoty

Aga musisz jeść bo zaraz badania poleca, ja tez nie mam siły bo morfo juz poleciała .... siostra kazała mi jeść ‚trawe’ wiec robie koktajle w termomiksie ciacham na muto owoce ze szpinakiem jeszcze jarmuz muszę kupić. Ja ogólnie jestem niejadkiem dużo rzeczy jest ble a teraz to juz kosmos .. mięso odrzuciło, jajka 🤢 muszę je jeść wiec czasem staram się wcisnąć ale ciezko.

Aga musisz jeść bo zaraz badania poleca, ja tez nie mam siły bo morfo juz poleciała .... siostra kazała mi jeść ‚trawe’ wiec robie koktajle w termomiksie ciacham na muto owoce ze szpinakiem jeszcze jarmuz muszę kupić. Ja ogólnie jestem niejadkiem dużo rzeczy jest ble a teraz to juz kosmos .. mięso odrzuciło, jajka 🤢 muszę je jeść wiec czasem staram się wcisnąć ale ciezko.
Ciekawe jak to moje niejedzenie wpłynie na wyniki... dziś jeszcze cisnienie mi coś nie tak wychodzi ( najlepsze dziś to 84/62 I puls 140), zwroty w głowie, mroczki przed oczami....mdlosci są nadal, ale ścisk brzucha troszkę puszcza

Ja badania mam spoko tylko waga w dol

Ja zauwazylam ze nie moge np dwa dni tego samego

reklama
Do góry