reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Podziwiam, chyba że macie katering, ja jak mam ugotować w święta większą ilość to mnie krew zalewa w dodatku wtedy nic nie wychodzi haha
Sama robie na 50 osób. Spokojnie ogarne.
Widzę,że nie tylko ja tak wszystko sama robię;) na pewno wszystko będzie pyszne ;))
Wlasnie ja stawiam na pyszne i domowe.
Jeśli ta linia zaznaczona jest równolegle do kręgosłupa to znaczy że dziewczynka, jeśli była by bardziej pod kątem nachylona to znaczy że chłopiec, też byłam w szoku ale dwóch lekarzy mówilo o takiej metodzie, medycyna jednak ciężka haha
A co to za linia?
Dziewczyny a jak u was z dziąsłami? Bo u mnie masakra... Spuchnięte i nadwrażliwe po za tym krwawią.. Dentysta mówi że to normalne w ciąży i że przejdzie. Płukam rumiankiem i szałwią.
U mnie tylko meridol!

reklama
Polecam miekka szczoteczke i paste lacalut;)mi kiedys bardzo krwawily dziąsła i ta pasta mi pomogła .
Używam i miękkiej szczoteczki i lacalut już od dawna bo mi krwawiły i mam problem z opadającym dziąsłem przy jednym zębie przez to, tak mi zalecił dentysta. Ale teraz przy ciąży już mi to nie pomaga🙁

Używam i miękkiej szczoteczki i lacalut już od dawna bo mi krwawiły i mam problem z opadającym dziąsłem przy jednym zębie przez to, tak mi zalecił dentysta. Ale teraz przy ciąży już mi to nie pomaga🙁
To jeszcze plyn do plukania bym dodala ja takim sposobem pozbylam sie krwawien.gorzej mam z kamieniem ciagle sie pojawia mimo,ze czyszcze co pol roku.

reklama
Do góry