reklama
Niespodziewajka
Fanka BB :)
Hejo! Pięknego dnia ❤
Niespodziewajka
Nie wiem... ręcznie zastanawiam A badania mam za równe 2 tygCzesc dziewczyny, juz bym chciala miec te wyniki Pappa[emoji16]no i poznac plec! Myslicie ze bedzie widac w 12 tygodniu?
Agnieszka40
Hej dziewczyny. Widać w 12 tyg płeć ale to tak na 80% czasem lekarz nie chce powiedzieć. Ja się dopiero dowiem w 20 tyg. To czekam cierpliwie. Mi jest wszystko jedno czy chłopczyk czy dziewczynka.
Miłego dnia
Miłego dnia
Doti365
Dzień dobry dziewczyny
Mi lekarz nic nie mówił o płci na prenatalnych, a ja tak się ucieszyłam że serduszko bije pomimo krwawienia, że nawet nie pytałam. Teraz mam wizytę w 14 tyg i zapytam czy już coś widzi
Wiele dziewczyn po prenatalnych już zna płeć więc może Ci lekarz też już powie
Czesc dziewczyny, juz bym chciala miec te wyniki Pappa[emoji16]no i poznac plec! Myslicie ze bedzie widac w 12 tygodniu?
Mi lekarz nic nie mówił o płci na prenatalnych, a ja tak się ucieszyłam że serduszko bije pomimo krwawienia, że nawet nie pytałam. Teraz mam wizytę w 14 tyg i zapytam czy już coś widzi
Wiele dziewczyn po prenatalnych już zna płeć więc może Ci lekarz też już powie
Napisz prywatną wiadomość do KasiaKar. Wpisze cię na listę.Widze ze grupa umarla śmiercią naturalną, kto to tam zapisywal do prywatnej bo ani widu ani slychu bym w niej byla. Mi minely 2 tyg i nic!
Sheila
Ja byłam na prenatalnych w 13 tygodniu i byko widać płeć. Wiadomo, że wszystko się może zmienić, ale większość dziewczyn już wie co będzie miałaCzesc dziewczyny, juz bym chciala miec te wyniki Pappa[emoji16]no i poznac plec! Myslicie ze bedzie widac w 12 tygodniu?
reklama
Monka95
Aktywna w BB
Ja byłam na prenatalnych w 13 tygodniu i byko widać płeć. Wiadomo, że wszystko się może zmienić, ale większość dziewczyn już wie co będzie miała
Ja mam za tydzień, właśnie w 13 i tez jestem ciekawa czy już mi coś powie więcej na ten temat. Chociaż przypuszczenia
Miłego dnia wszystkim