reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Widze ze grupa umarla śmiercią naturalną, kto to tam zapisywal do prywatnej bo ani widu ani slychu bym w niej byla. Mi minely 2 tyg i nic!

Hej dziewczyny. Widać w 12 tyg płeć ale to tak na 80% czasem lekarz nie chce powiedzieć. Ja się dopiero dowiem w 20 tyg. To czekam cierpliwie. Mi jest wszystko jedno czy chłopczyk czy dziewczynka.
Miłego dnia

Dzień dobry dziewczyny🙂
Czesc dziewczyny, juz bym chciala miec te wyniki Pappa[emoji16]no i poznac plec! Myslicie ze bedzie widac w 12 tygodniu?

Mi lekarz nic nie mówił o płci na prenatalnych, a ja tak się ucieszyłam że serduszko bije pomimo krwawienia, że nawet nie pytałam. Teraz mam wizytę w 14 tyg i zapytam czy już coś widzi🙂
Wiele dziewczyn po prenatalnych już zna płeć więc może Ci lekarz też już powie🙂

Widze ze grupa umarla śmiercią naturalną, kto to tam zapisywal do prywatnej bo ani widu ani slychu bym w niej byla. Mi minely 2 tyg i nic!
Napisz prywatną wiadomość do KasiaKar. Wpisze cię na listę.

reklama
Do góry