reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Byłam tydzień temu. Stwierdził, że jak będę słuchać się zaleceń ( mam leżeć) to nic się nie powinno dziać.

Jak ja lubię jak lekarze mówią "powinno" ;) to są specjaliści czy wróżki? A Ty chodź i się stresuj.. Jak była potrzeba to i 2 razy w tygodniu byłam, a lekarz nawet kasy nie chciał przyjąć - chodzę prywatnie.

reklama
Mówią nie powinno właśnie dlatego że przy całej swej wiedzy nie są wróżkami. Nie mogą nic gwarantować w stu procentach bo ludzkie ciało nie działa na zasadzie uniwersalnej instrukcji 😊

Mówią nie powinno właśnie dlatego że przy całej swej wiedzy nie są wróżkami. Nie mogą nic gwarantować w stu procentach bo ludzkie ciało nie działa na zasadzie uniwersalnej instrukcji 😊
Nie no jasne. Ja jestem może uczulona na to, ale lekarz według mnie poza faktami nie powinien snuć domysłów. Jak widzisz wyniki badań i widzisz, że serce bije to już wiesz, że jest ok i się uspokajasz, a nie jak Ci powie, że powinno być dobrze..

Mnie tez brzuch bolał, ale powiedzial, ze to normalne wszystko rosnie i naciaga sie. Po przebadaniu noe widzial problemu do zmartwien. Bol juz ustal trwal 2 dni.

Skończyłam oglądać Dark i nie wiem co dalej począć ze swoim życiem :( 😅. Dawno nie miałam takiego doła poserialowego. Co więcej, żaden nigdy nie śnił mi się w nocy i to kilka razy z rzędu. No nic, musiałam to z siebie wyrzucić 😄

Skończyłam oglądać Dark i nie wiem co dalej począć ze swoim życiem :( [emoji28]. Dawno nie miałam takiego doła poserialowego. Co więcej, żaden nigdy nie śnił mi się w nocy i to kilka razy z rzędu. No nic, musiałam to z siebie wyrzucić [emoji1]
Ha ha ja z mamą wlasnie ogladam jakis turecki horor przysiega.

Ja już po wizycie. Walka z krwakiem nadal trwa. Zmniejszył się tylko o 1cm. Trochę jestem zawiedziona że tak mało ale z drugiej strony ważne że się zmniejsza. Następną wizyta badania prenatalne za 3 tyg i do tego czasu mam leżeć.
Cieszę się że jest ciut lepiej. Może psychicznie będzie mi lżej leżeć te 3 tygodnie.
Dziewczyny, jakie seriale polecacie ? Lekkie oczywiście żeby spać w nocy. Na ipli/ netflix ?

Wataha ale to chyba na HBO go. Ja ogólnie bardzo mało oglądam ale ostatnio wciągnął mnie serial sex education. Czasami tez patrzę na inne seriale, które mąż ogląda, tradycyjnie dom z papieru, Czarnobyl, był też taki fajny serial o małżeństwie czeskim, chyba nazywał się nieświadomi. Mogłam pomylić co jest na HBO a co na netflixie ;)

reklama
Do góry