reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja mam około 168 cm. Idealnie się czułam jak ważyłam około 54/55 kg. Więcej nigdy nie miałam. Ale stres zrobił swoje przez ostatnie 2 miesiące, zawsze tak reaguje na stres :) czuję się trochę jak chodzący kościotrup. Okropnie skóra mi się też wysuszyła, na rękach, dłoniach, nogi, nic nie pomaga. A czy Wy też tak macie, że włosy przestały się przetłuszczac ? Normalnie co drugi dzień zawsze myłam albo codziennie, a teraz mogę tydzień chodzić i nic 😂

reklama
Ja myję kudły codziennie od lat i chyba nic tego nie zmieni. A w te upały tym bardziej. Jeżeli chodzi o skore sucha na ciele to polecam z Neutrogeny w sprayu hydraboost. Poza cera na twarzy jestem sucharkien ale dotychczas wszystkie balsamy dawały mi poczucie takiego zewnętrznego nawilżenia, a to faktycznie mega zmiękcza skórę aż maz był bardzo zainteresowany 😅 co zrobiłam. Na promce był nieraz w rossku po 12 zł.

Bardzo szczupłe jesteście. Zazdroszczę. Ja mam nadwagę i raczej jestem z tych większych. Mam budowę gruszki i bardzo spore uda. Mimo nie jednej walki z wagą niestety Żadnych większych rezultatów. Zaczęłam ćwiczyć ale jak wyszedł test pozytywny przestałam. A teraz leżę już 3 tydzień to już czuje się jak slonica

Ja mam około 168 cm. Idealnie się czułam jak ważyłam około 54/55 kg. Więcej nigdy nie miałam. Ale stres zrobił swoje przez ostatnie 2 miesiące, zawsze tak reaguje na stres :) czuję się trochę jak chodzący kościotrup. Okropnie skóra mi się też wysuszyła, na rękach, dłoniach, nogi, nic nie pomaga. A czy Wy też tak macie, że włosy przestały się przetłuszczac ? Normalnie co drugi dzień zawsze myłam albo codziennie, a teraz mogę tydzień chodzić i nic [emoji23]
Tyle to wazylam jak mialam 20 lat[emoji16][emoji16]ja tam sie nie przejmuje [emoji16]

ja 46 kg i 158 cm w kapeluszu [emoji14] i dwóch lokatorów :p
Jej, jaka drobniutka jesteś [emoji7]
Ja mam około 168 cm. Idealnie się czułam jak ważyłam około 54/55 kg. Więcej nigdy nie miałam. Ale stres zrobił swoje przez ostatnie 2 miesiące, zawsze tak reaguje na stres :) czuję się trochę jak chodzący kościotrup. Okropnie skóra mi się też wysuszyła, na rękach, dłoniach, nogi, nic nie pomaga. A czy Wy też tak macie, że włosy przestały się przetłuszczac ? Normalnie co drugi dzień zawsze myłam albo codziennie, a teraz mogę tydzień chodzić i nic [emoji23]
Ja też 168 cm, ale waga 60-61 [emoji4] i powiem ze najlepiej się czułam z wagą 60kg, ale jak cwiczylam regularnie na siłce, więc wtedy ważyły mięśnie [emoji4] aktualnie przestój - czasem tylko rekreacyjnie rolki, przebieżka 3km lub spacer, więc mięśni resztka, ale też nie jestem taki całkiem flak [emoji4] ogólnie na razie uważam, że jestem po prostu ok - nie jestem jakaś ulana, brzuszek się już rysuje, a ja się czije dobrze w swoim ciele, ale wyczuwam, że to kwestia czasu. [emoji23] A co do włosów.. Faktycznie! Zwykle już drugiego dnia wjezdzal suchy szampon, a teraz 3go dopiero i to w upalne dni [emoji7] i przegapiłabym to myśląc że to fryzjer jakoś cudownie podziałał [emoji28]

Ja myję kudły codziennie od lat i chyba nic tego nie zmieni. A w te upały tym bardziej. Jeżeli chodzi o skore sucha na ciele to polecam z Neutrogeny w sprayu hydraboost. Poza cera na twarzy jestem sucharkien ale dotychczas wszystkie balsamy dawały mi poczucie takiego zewnętrznego nawilżenia, a to faktycznie mega zmiękcza skórę aż maz był bardzo zainteresowany [emoji28] co zrobiłam. Na promce był nieraz w rossku po 12 zł.
Jeju ja non stop myje codziennie inaczej bym miala fryty! Bylam u trychologa i niby ok!

Cześć dziewczyny trzymam kciukasy za wizytujące. Ja dziś byłam w diagnostyce oddać krew na pappe.
w ogóle czy Wy też dziewczyny chudniecie? ja mam na liczniku już -3kg, a nie wymiotuję. mdłości są co prawda, przez co mniej jem, ale żeby aż tak. zastanawiam się czy to jest normalne🥴
Ja jak do tej pory schudłam 4 kg ale jak to mój lekarz mówi mam z czego🙂

Dzisiaj dostalam taką teczkę. Dziewczyny z Wro umawialyscie sie w DCG na program badan prenatnych? Zobacz załącznik 1144300

Też mam taką jeszcze z pierwszej ciąży🙂 jakoś się trzyma.

reklama
Cześć mamuśki !
małe z Was chudzinki ! 40 kilka kg to ja w podstawówce chyba ważyłam 🤦🏼‍♀️
teraz 56 kg

dziś byłam na usg prenatalnym
Z dzidziulkiem wszystko dobrze , cały i zdrowy ❤️
bedzie druga dziewczyna 🤦🏼‍♀️❤️
liczylam na chłopca tak szczerze , ale może coś jeszcze się zmieni ?
najwazniejsze , ze maluch zdrowy ❤️
Trzymajcie się kochane

Do góry