Manvi
Fanka BB :)
Czy ktoras zostaje też do przyszłego tygodnia ?
I ja zostaję mam nadzieję, że nie sama, bo na pewno zostaję do samego końca tygodnia☺Nie martw się, ja zostaję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy ktoras zostaje też do przyszłego tygodnia ?
I ja zostaję mam nadzieję, że nie sama, bo na pewno zostaję do samego końca tygodnia☺Nie martw się, ja zostaję
To coś dziwnego bo ja jestem ponad miesiąc na grupie hmm2 tyg od Twojego pierwszego postu na styczniowkach
Dwa próbne tygodnie na forum ale ty powinnaś być w takim razie dodana do prywatnego bo od maja jesteś na forumAle o jakie 2 tygodnie chodzi?
Dodane były te co się zgłosiły. Jak ktoś przegapił to przecież nie wpisywałam na listę, bo wiadomo, może ktoś sobie tego nie życzył. Różnie bywa.Dwa próbne tygodnie na forum ale ty powinnaś być w takim razie dodana do prywatnego bo od maja jesteś na forum
Wiesz ponad 50 dziewczyn najpierw wyraziło chęć pisania na prywatnym, wydawało mi się, że taki ruch tam będzie, bo część miała ogromne obawy pisania na publicznym. A okazuje się, że znowu tylko te same osoby się wypowiadają a reszta milczy. No nic zobaczymy jak to będzie dalej z tym prywatnym.
Jasne , bardzo możliwe. Będę cierpliwie czekaćDodane były te co się zgłosiły. Jak ktoś przegapił to przecież nie wpisywałam na listę, bo wiadomo, może ktoś sobie tego nie życzył. Różnie bywa.
Nie sprawdzałam całej listy bo mnie wtedy nie dotyczyła Tylko sprawdziłam ile anusiaanusia jest na forumDodane były te co się zgłosiły. Jak ktoś przegapił to przecież nie wpisywałam na listę, bo wiadomo, może ktoś sobie tego nie życzył. Różnie bywa.
to było do przewidzenia. Obstawiam ze jeżeli zostanie ustalone brak aktywności = ban to zostanie 15 osób które są aktywne a nie tylko podglądają