reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Nie sprawdzałam całej listy bo mnie wtedy nie dotyczyła🙂 Tylko sprawdziłam ile anusiaanusia jest na forum
Wiem ;) Tak tylko już piszę takie rzeczy, bo potem 10 osób pyta się o to samo a tak to ktoś może zapamięta taki post i przekaże info dalej jak np. ja tu nie zajrzę. Także zbytnio nie bierzcie do siebie tych moich wywodów. 😁

reklama
Ja już musiałam kupić perełki, nie mogłam przejść obojętnie :)

Załączniki

• 20200703_203519.jpg
    20200703_203519.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 78
  • 20200703_203551.jpg
    20200703_203551.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 81
Dziś postanowiłam zmienić fryzurę , cześć fryzjerów wyceniła zmianę na 350/450 zł . Jestem w szoku 😆 włosy zawsze ścinał mi mąż wiec nie wiem jakie ceny na rynku a wiec to z tego wynika :D
I jak? Zdecydowałaś się? jeśli tak to pochwal się efektami jak już zrobisz 😁 Pod koniec zeszłego roku "rzuciłam" mojego fryzjera, bo cenowo zwalał z nóg, a i tak był jednym z "tańszych"😂 Znowu mam chętkę na metamorfozę, ale jako, że narazie przeistaczam się w pryszczatego wieloryba odkładam to na przyszły rok... fryzura mi niewiele teraz pomoże😁

Ale kurczę, patrz ile twój chłop mógł z Ciebie zedrzeć kasy. A dobrze tnie?
U mojej fryz też tyle kolor na łbie. Ja 20 wybieram się na scinanko bo juz mam dość. Tzn. ja tylko przerzedzam bo mam dużo włosów i są aż ciężkie. Latem dają się we znaki szczególnie. Lubię później ten efekt niedługo po ścięciu jak sobie fruwają a nie tworzą grubasnej fałdy 😄

reklama
Do góry