Balbinka1991
Fanka BB :)
Idę we wtorek dopiero byłam tam wczoraj pytać o ceny to podstawowy kosztuje 1900 zł a nifty plus 2100 złIle placilad?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idę we wtorek dopiero byłam tam wczoraj pytać o ceny to podstawowy kosztuje 1900 zł a nifty plus 2100 złIle placilad?
Napis z prosze w dwoch slowach czym sie różnią, mi.juz glowa pęka od nadmiar informacji dzis :/Idę we wtorek dopiero byłam tam wczoraj pytać o ceny to podstawowy kosztuje 1900 zł a nifty plus 2100 zł
Ten tańszy jest do 7 trisomi plus płeć i nawet tańszy jest bo 1800 zł, droższy wykrywa 10 trisomi plus około 80 zaburzeń ,syndromów itp plus płeć.Napis z prosze w dwoch slowach czym sie różnią, mi.juz glowa pęka od nadmiar informacji dzis :/
Mi przeszlo,weszlam w 10 tydzien...tylko odpada temat miesa-jego widok,zapach,smak,nie ma opcji.Są już jakieś dziewczyny które męczyły mdłości i/lub wymioty, a którym te objawy zupełnie juz przeszły?
Inka głową do góry, wiem, że pewnie to Cie nie pocieszy, ale wczoraj czytałam, że 70% pappa po aminopuncji wychodziło dobrze, a 30 tylko źle. I to przy 1:50. U Ciebie jest całkiem dobrze. Nie wierzę w pappa. Usg dla mnie jest kluczowe!Przyszly mi wyniki badan prenatalnych uzupelnione o wynik testu pappa. Wysokie ryzyko u obu dzieci 1:165 i 1:284
Dzwonilam do mojego gina i mam sie umowic do genetyka i przemyśleć czy chce robic amniopunkcje, nifty, czy nic niw robic. Jestem zalamana. Kolowrotek w glowie, lzy mi same leca. Masakra jakaś. Na usg bylo wszystko w porzadku. Teraz zaluje, ze robilam te cholerna pappe
Ja też tak czytałam a koleżanka wspomniała, że ryzyko poronienia przy amino jest mniejsze niż 1% więc nie ma takiego dramatu - a pewnie test amnio to już 100% pewności.Inka głową do góry, wiem, że pewnie to Cie nie pocieszy, ale wczoraj czytałam, że 70% pappa po aminopuncji wychodziło dobrze, a 30 tylko źle. I to przy 1:50. U Ciebie jest całkiem dobrze. Nie wierzę w pappa. Usg dla mnie jest kluczowe!
Trzymam za Ciebie ogromne kciuki ❤❤