Ja też proszę o dołączenie do grupyDziewczyny, kopiuje posta Kasi, żebyście widziały na bieżąco, kto sie dopisal. Pod tymi kreskami ------- są osoby, ktore dopisalam ja teraz na wasze wnioski po poscie Kasi, ze odezwie sie jutro po poludniu. Dopisalam jak.leci, nie sprawdzając czy każda ma 2 tygodnie zaliczone, wiec jutro Kasia rzuci okiem i zdecyduje.
'
Będę sobie tworzyć listę i co jakiś czas dodawać zaktualizowaną, żeby dziewczyny widziały, że trzeba się zgłosić. Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości co do listy to piszcie śmiało.
Listę prawdopodobnie oddaję jutro! Jak się komuś chce może posprawdzać czy dobrze zakwalifikowałam osoby. Wchodzimy w profil, następnie na czarnym pasku wpisy.
Przypominam, że przyjmowane są osoby z co najmniej 2 tygodniowym stażem w styczniówkach.
@Inka91
@Andzia155
@Renata.b2
@Pawlinka82
@Karoola2021
@marmolada90
@Annasol93
@kartkao
@ania.1982
@Laura_T
@JoannaMB
@Nika261
@Niqui
@Klaudiaxx
@Katrina666
@inkaby
@M@lly
@KasiaKar
@klucha09
@Kelikla
@JaMama1621
@Patka0000
@Olimpia123
@Angelika22
@MaagdaB
@Smerfetka_em
@Czarnanoc
@AtenaSA
@AnMil
@magda9104
@Mixme92
@daria_daria
@Paulinad
-----------
Anqua81
Balbinka1991
MalinkowaMlinkowa
justa_w
Ola1994
mi1979
D4ri4
Izkawalizka
Iwona3001
kat.
Ana_84
lenaDTR
reklama
PozdrawiamyPikus pilnuje
Załączniki
Balbinka1991
Fanka BB :)
Będzie dobrzeStres jest cały czas, ale to od 2 kresek i pewnie nie zniknie szybko .... ale tak serio to jak zobaczyłam w nocy plamienie to zrobiło mi się gorąco i oczywiscie już do rana nie spałam....
Dziękuję
Sheila
Ja tezUWAGA!
Forum prywatne będzie, ale będzie założone nowe. To zostaje tutaj
Proszę o pisanie kto chciałby mieć dostęp do takiego forum, bo musze podać listę administracji.
jonhsons dla dzieci, serioAle ma piękną sierść. Jakiego szamponu używa ?
oj nastepny adhd. twoj chyba mlody jeszcze co? pikus juz 10 lat maPozdrawiamy
4 miesiace. Aktualnie chodzimy na szkolenie żeby troszkę go opanować ale jest mądry i kochanyjonhsons dla dzieci, serio
oj nastepny adhd. twoj chyba mlody jeszcze co? pikus juz 10 lat ma
reklama
Kocia90
Jeszcze Ja, prawie od początku z WamiDziewczyny, kopiuje posta Kasi, żebyście widziały na bieżąco, kto sie dopisal. Pod tymi kreskami ------- są osoby, ktore dopisalam ja teraz na wasze wnioski po poscie Kasi, ze odezwie sie jutro po poludniu. Dopisalam jak.leci, nie sprawdzając czy każda ma 2 tygodnie zaliczone, wiec jutro Kasia rzuci okiem i zdecyduje.
'
Będę sobie tworzyć listę i co jakiś czas dodawać zaktualizowaną, żeby dziewczyny widziały, że trzeba się zgłosić. Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości co do listy to piszcie śmiało.
Listę prawdopodobnie oddaję jutro! Jak się komuś chce może posprawdzać czy dobrze zakwalifikowałam osoby. Wchodzimy w profil, następnie na czarnym pasku wpisy.
Przypominam, że przyjmowane są osoby z co najmniej 2 tygodniowym stażem w styczniówkach.
@Inka91
@Andzia155
@Renata.b2
@Pawlinka82
@Karoola2021
@marmolada90
@Annasol93
@kartkao
@ania.1982
@Laura_T
@JoannaMB
@Nika261