marmolada90
Fanka BB :)
A ja szczerze wolałabym zamknąć cały ten wątek. Tak aby nie było widać od początku co pisalysmy. No ale dostosuje się do większości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez bym chciala.A ja szczerze wolałabym zamknąć cały ten wątek. Tak aby nie było widać od początku co pisalysmy. No ale dostosuje się do większości
A piersi z kurczaka czy inne elementy?a jak piers to kostka czy bardziej plastry?
Zrobie print skrina przepisu i moze zrobie,gdy z powrotem bede w ogole chciala jesc obiady
Też jestem tego zdaniaJa za moderatorów proponuje Ciebie oraz Inka91 nie wiem jak reszta uważa jak dla mnie dwie najaktywniejsze osoby tutaj.
I sosik czosnkowy i pomidorkowy pppppDziewczyny u mnie dziś pizza i modzajto bezalkoholowe Zobacz załącznik 1140391
Jaram sie ale i tak bym pewnie nie zjadlaI sosik czosnkowy i pomidorkowy ppppp
o nieee, właśnie to połączenie chodzi mi po głowie od kilku dni mam nadzieję, że spełnię to w piątek haha.Dziewczyny u mnie dziś pizza i modzajto bezalkoholowe Zobacz załącznik 1140391
Oj tak czosnek najlepszyI sosik czosnkowy i pomidorkowy ppppp