reklama
Laura_T
Fanka BB :)
Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze. Wierzę, że tylko dobre wieści będą na tym forum. Natomiast to taka opłata chyba za spokój ducha - jak czytałabyś, że X% osób omawia swoje wyniki testu PAPP-A to byś zastanawiała się czy dobrze zrobiłaś np. rezygnując. Jak tak miałam jak czytałam posty o mierzeniu poziomu bety. Za każdym razem stres, że ja nie mam żadnego oparcia w swoich wynikach.To chyba jednak się wybiorę. U mnie kosztuje 200 zł. Zobaczymy co z tego wyjdzie mam jeszcze trochę czasu bo prenatalne dopiero 17 lipca
Laura_T
O ja też mam usg 11-14 TC w szpitalu Medicover ale dopiero 11.07 to jestem ciekawa jakie będą Twoje wrażenia, bo mi Pani przez telefon mówiła, że to best of the best sprzęt w całej Wawie MedicoverMów że ciąża i niech wciska albo kieruje tam gdzie jest termin. W pewnym sensie muszą zapewnić opiekę, a Ty nawet becikowego nie dostaniesz jak nie masz wizyty przed (chyba) 10 tc.
Inka91 - U mnie wizyta do dopisania na 02.07 10.45, umówiłam finalnie w Wawie na tym moim pakiecie, USG 11-14tc robią tylko w "słynnym" szpitalu Medicover to się polansuje trochę jak Perfekcyjna Pani Domu, a potem wizyta u innej doktor w innej placówce, ale cieszę się, że udało mi się w ogóle umówić. USG piersi załatwię już u siebie tylko zapisy też na koniec lipca, ale dostałam nr do doktora i może jak pojęczę, że w ciąży i zależy mi bo 16 mam wizytę to wcisną jakoś.
mi1979
Też trochę się krępuję do końca otworzyć, jakąś schizę mam, że np. ktoś z pracy mnie wytropi heheh,a tam trolle straszneO to chodzi, że nie każda chce rozmawiać o sprawach rodzinnych, intymnych i dzielić się zdjęciami na forum publicznym, gdzie każdy to może przeczytać od wujka Zdzicha po jakieś dziwne internetowe trolle.
Moim zdaniem nie jest też w porządku, że dostęp do takich spraw mają również osoby, które nie dały się wcale poznać.
Ja na pewno nie będę tak do końca otwarta jeśli nie będzie jakiejś selekcji przy dodawaniu do grupy zamkniętej.
Dokładnie. Na forum zamkniętym też będzie sporo postów do nadrobienia, bo nie będzie nas tam 5 tylko sporo więcej i co nadal będą tam stałe czytelniczki? Wiesz nic nie szkodzi żeby kogoś dodać do forum zamkniętego za miesiąc.
Rozmowy również będą się tutaj toczyć więc nie widzę problemu.
Kassiula87
Zawsze oglądam gdy mam tylko czas jeszcze na TLC też jest ten programJak ktoś się nudzi niech włączy TTV fajny program idzie historię wielkiej wagi co otyłość robi z ludzmi
Jak ludzie mogą się doprowadzić do takiego stanu sami sobie trumnę szykują
Kelikla
Dokładnie tak ja tez nie chce nikomu robić przykrosci lub podziałów ale też mogłabym więcej mówić o sobie a tak mam obawy bo nie wiem kto tu zaglada. Ile osób się dopiero ujawniło a ile nadal czyta i nie pisze? Też uważam że selekcja jest konieczna i powiem dosłownie dla naszego dobra.
Mixme92
O bo ja Cię właśnie na innym wątku pytam u kogo na wizycie byłaśO ja też mam usg 11-14 TC w szpitalu Medicover ale dopiero 11.07 to jestem ciekawa jakie będą Twoje wrażenia, bo mi Pani przez telefon mówiła, że to best of the best sprzęt w całej Wawie Medicover
asia333podlasie
@Pawlinka82 a Ty nie miałaś być na wizycie u gacuty ale tej matki?
Kassiula87
Szkoda że teraz lecą same powtórkiUwielbiam to, znam chyba wszystkie odcinki
reklama
U
użytkownik 19
Gość
Ja mam w szpitalu Medicover 30.06 usg prenatalne u dr Sołowieja. Mam zamiar tam tez miec ccO bo ja Cię właśnie na innym wątku pytam u kogo na wizycie byłaś
O ja też mam usg 11-14 TC w szpitalu Medicover ale dopiero 11.07 to jestem ciekawa jakie będą Twoje wrażenia, bo mi Pani przez telefon mówiła, że to best of the best sprzęt w całej Wawie Medicover
Ja mam tam 30.06 usg prenatalne umowione. Tam tez chcę miec cc